Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Bülent Ersoy Vasiyetini Antalya’da Açıkladı: Cenazeme Kimse Gelmesin

Bülent Ersoy Vasiyetini Antalya’da Açıkladı: Cenazeme Kimse Gelmesin

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, vefasızlık konusundaki soruları cevaplarken şaşırtan bir vasiyet açıkladı. Cenazesine kimsenin gelmemesini istediğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bülent Ersoy Vasiyetini Antalya’da Açıkladı: Cenazeme Kimse Gelmesin
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son dönem yaşanan sanatçı kayıpları ve vefasızlık konusundaki soruları cevaplarken vasiyetini de açıkladı. Ersoy, cenazesine kimsenin gelmesini istemediğini belirtti.

Bülent Ersoy’dan Şaşırtan Vasiyet

Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, Antalya’da ağız ve diş sağlığı için geldiği klinikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sanatçı, son dönemlerde sanat camiasında yaşanan kayıplar ve bu süreçlerde gösterilen vefasızlıklarla ilgili soruya dikkat çekici bir yanıt verdi. Ersoy, “Cenazeme kimsenin gelmesini istemiyorum, ben kendi başıma giderim” dedi.

“Vefasızlık Bu Hayatın Bir Parçası”

Gazetecilerin vefa konusundaki sorularını yanıtlayan Ersoy, vefasızlığın sadece cenazelerde değil, hayatın her anında var olduğunu söyledi. Sanatçı, “Vefasızlık sadece cenazelerde değil, bu hayatta nefes aldığımız sürece devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum, cenazeme de kimse gelmesin. Ben de kendi başıma giderim” şeklinde konuştu.

Sezen Aksu’nun Sahneye Dönüşü İçin Heyecanlı

Ersoy, Sezen Aksu'nun sahnelere döneceği haberi üzerine çok sevindiğini dile getirdi. “Türkiye'nin en büyük sanatçılarından biri. Onun yokluğu büyük bir eksiklikti. İlk konserinde ben en önde olacağım, zangoç gibi” diyerek Aksu'ya olan hayranlığını dile getirdi.

“Son Anıma Kadar Sahnede Olacağım”

Bülent Ersoy’a sahne hayatına ara verip vermeyi düşünüp düşünmediği sorulduğunda ise net bir yanıt verdi: “Asla, hiç öyle bir şey düşünmedim. Ben biraz yüzsüzüm, son anıma kadar sahnede olacağım.”

Haluk Şentürk’e Vasiyet

Ersoy, daha önce Anneler Günü'nde yazdığı mektupta, Haluk Şentürk’e mezarının düzenlenmesi konusunda vasiyette bulunduğunu açıkladı. Sanatçı, mezarının sürekli temizlenmesi, çiçeklerin taze tutulması ve duaların eksik edilmemesi konusunda Şentürk'e güvenini dile getirdi. "Haluk’a vasiyet ettim, 'Beni de sen gömeceksin' dedim" ifadelerini kullanarak, mezarının şık ve temiz olmasını istediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kentsel dönüşüm için Yarısı Bizden Kampanyası: Yarısı ne kadar?

Kentsel dönüşüm için Yarısı Bizden Kampanyası: Yarısı ne kadar?