Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Başkan Muhittin Böcek'ten gençlere ilham veren mesaj

Başkan Muhittin Böcek'ten gençlere ilham veren mesaj

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gençlerle buluştuğu "Bi' Düşünsen Bulursun Fikir Maratonu"nda hayal gücünün önemini vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Başkan Muhittin Böcek'ten gençlere ilham veren mesaj
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, HUB Antalya Girişimcilik Merkezi'nde düzenlenen "Bi' Düşünsen Bulursun Fikir Maratonu"nda öğrencilerle buluştu. Gençlere ilham verici konuşmalar yapan Böcek, hayallerin gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gençlerin fikirleri geleceğe yön verecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, meslek lisesi öğrencilerinin geleceğe yönelik kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Habitat Derneği ile iş birliği içerisinde "Bi' Düşünsen Bulursun Fikir Maratonu"nu hayata geçirdi. HUB Antalya Girişimcilik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Antalya’nın 10 farklı meslek lisesinden gelen 50 öğrenci, sürdürülebilirlik, afet yönetimi, iklim krizi, turizm, sağlık, makine ve endüstri gibi alanlarda yenilikçi fikirler geliştirme fırsatı buldu. Öğrenciler, 3 gün sürecek etkinlik boyunca eğitici eğitimler alırken, fikirlerini jüriye sunarak ödüller kazanma şansı elde edecek.

"Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar"

Etkinliğin açılış gününde konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gençlere hayal kurmanın ve bu hayalleri gerçekleştirmenin önemini anlattı. Böcek, “En önemli olan şey hayal etmektir. Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar. Sizler bu şehrin geleceğisiniz. İyi bir donanımla bu ülkeyi siz yönetecek, inşa etmeye devam edeceksiniz” dedi.

"Fikirlerinizi dinleyip değerlendireceğiz"

Böcek, gençlerin sorularını yanıtlayarak, ortaya çıkacak fikirleri dinleyeceğini ve hayata geçirme konusunda destek olacağını belirtti. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak üniversite öğrencilerine burs desteği verdiklerini vurgulayan Böcek, "Biz gençlerimizi düşünüyoruz, sizler bizim geleceğimizsiniz" diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da motosiklet denetiminde 1 milyon 895 bin TL ceza

Antalya'da motosiklet denetiminde 1 milyon 895 bin TL ceza