Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Baldızını ve motokuryeyi ö*dürüp toprağa gömmüştü! Detaylar belli oldu

Baldızını ve motokuryeyi ö*dürüp toprağa gömmüştü! Detaylar belli oldu

Antalya'da kıskançlık nedeniyle baldızını öldüren ve cesedini boş araziye gömen Zeynel Boyacı, 5 ay sonra bir motokuryeyi de aynı yere gömdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Baldızını ve motokuryeyi ö*dürüp toprağa gömmüştü! Detaylar belli oldu
KAYNAK: İHA

Antalya’da kıskançlık nedeniyle baldızını öldürüp, cesedini boş bir araziye gömen Zeynel Boyacı, 5 ay sonra bir motokuryeyi de aynı araziye gömdü. Cinayetlerin detayları ortaya çıktıkça, soğukkanlı planlar ve manipülasyonlar gözler önüne serildi.

5 ay boyunca baldızının hesabından mesajlar attı

Antalya’da Zeynel Boyacı (33), kıskançlık nedeniyle baldızı Zeynep Ece Aksay’ı öldürdükten sonra, ailesini kandırmak için Aksay’ın Instagram hesabına girip mesajlar atarak onun yaşıyormuş gibi görünmesini sağladı. Ailesi, bu süre zarfında kayıp başvurusu yapmazken, cinayet ancak 5 ay sonra başka bir olayla gün yüzüne çıktı. Boyacı, baldızını öldürdüğü gibi bir motokuryeyi de öldürüp aynı araziye gömdü.

İkinci cinayet motokurye Ali Diken

Boyacı, 20 Aralık 2023'te motokurye Ali Diken'i (32) ağır hakaretler nedeniyle öldürdüğünü itiraf etti. Olayı polise ve katıldığı bir televizyon programında itiraf eden Boyacı, cinayet mahallini polise gösterdi. Yapılan aramalarda, Diken’in cansız bedeninin yanı sıra Zeynep Ece Aksay'ın cesedi de bulundu. Boyacı, cinayetleri itiraf ederek gözaltına alındı.

Kan donduran detaylar

Cinayetleri işlediği arazinin çocukluğunun geçtiği bir yer olduğunu söyleyen Boyacı, ilk cinayetini baldızı Zeynep Ece Aksay'ı kıskandığı için işlediğini itiraf etti. Baldızını öldürdükten sonra Instagram hesabına girip 5 ay boyunca onun yaşadığı izlenimini vermeye çalıştığı ortaya çıktı. Boyacı, Diken’i ise kendisine ve eşine hakaret ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Cinayetlerin ardındaki plan

Boyacı, baldızını evde öldürdükten sonra cesedini kiraladığı bir araçla çocukluğunun geçtiği Aksu ilçesindeki boş araziye götürüp gömdü. Aynı arazide 5 ay sonra motokurye Ali Diken'i de öldürerek toprağa gömen Boyacı, Diken'in maaşını ve telefonlarını kullanarak para çekmeye çalıştı.

Ailesinin ve avukatların tepkisi

Zeynep Ece Aksay'ın ailesi, yaşananların ardından büyük bir şok yaşadıklarını ve failin cezalandırılmasını istediklerini söyledi. Cinayet davasına müdahil olan Çocuk ve Kadınlar Derneği avukatı Mine Tanrıverdi ise, “Fail 5 ay boyunca Zeynep’in yaşadığı süsü vererek ailesini oyaladı. Bu soğukkanlılık akla ve vicdana sığmaz” dedi.

İddianame ve mahkeme süreci

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Zeynel Boyacı’nın iki cinayet işlediği ve olayların detayları anlatıldı. Boyacı'nın, "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan yargılanması bekleniyor. Boyacı tutuklanırken, eşi İ.B. ev hapsiyle serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
27 ilin ihracatı 1 milyar doları aştı: 55 il dış satımını artırdı

27 ilin ihracatı 1 milyar doları aştı: 55 il dış satımını artırdı