Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya ATSO’da Buruk Tören: Ali Bahar Anısına Ödüller Sahiplerini Buldu

ATSO’da Buruk Tören: Ali Bahar Anısına Ödüller Sahiplerini Buldu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, 142. Yıl Vergi ve Ali Bahar Özel Ödülleri töreninde, çeşitli kategorilerde ödüller verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
ATSO’da Buruk Tören: Ali Bahar Anısına Ödüller Sahiplerini Buldu
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 142. Yıl Vergi ve Ali Bahar Özel Ödülleri törenini düzenledi. Bu yıl merhum ATSO Başkanı Ali Bahar anısına gerçekleştirilen etkinlikte, inovasyon, bilim, eğitim, çevre, sosyal sorumluluk ve basın gibi çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerine verildi.

Ali Bahar’ın Vizyonu Anıldı

Tören, Antalya’nın ekonomik ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunan kişi ve kurumları onurlandırma amacıyla yapıldı. ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Antalya Valisi Hulusi Şahin, Dışişleri eski Bakanı ve AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu gibi önemli isimler katıldı.

Anma Konseri ile Duygusal Bir Başlangıç

Ödül töreni öncesinde, Ali Bahar'ın sevdiği şarkılardan oluşan bir anma konseri düzenlendi. Kemer Belediyesi ATSO Kemer Eğitim ve Sanat Merkezi öğrencileri ile Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, Şef Furkan Üstündağ yönetiminde sahne aldı.

"Ali Bahar’ı Her Zaman Saygıyla Anacağız"

Törenin açılış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yılki etkinliğin hem büyük bir gurur hem de derin bir hüzünle dolu olduğunu ifade etti. Hacısüleyman, "Üç ay önce aramızdan ayrılan değerli başkanımız Ali Bahar’ı anarken, onun vizyonu ve liderliğini her zaman saygıyla yad ediyoruz. Kendisi, Antalya iş dünyasına ve ülkemize katkı sağlayan, değer katan bir liderdi. Mücadele ruhu bizler için her daim bir yol gösterici olacak; biz de onun adını yaşatmaya ve geleceğe olan inancımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Ödüller Sahiplerine Verildi

Etkinlikte, çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerine takdim edildi. Ödül töreni, Ali Bahar’ın anısına düzenlenen bu özel etkinlik ile Antalya iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirirken, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da HES Projesine Karşı Birlikte Mücadele!

Antalya'da HES Projesine Karşı Birlikte Mücadele!