Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalyaspor Adolfo Gaich’i Kiraladı! Satın Alma Opsiyonu Var

Antalyaspor Adolfo Gaich’i Kiraladı! Satın Alma Opsiyonu Var

Antalyaspor, 25 yaşındaki Arjantinli forvet Adolfo Gaich ile 1 yıllık kiralık anlaşma sağladı. Kiralık anlaşma kapsamında bir satın alma opsiyonu da bulunuyor. Gaich, Antalyaspor’a yeniden dönmekten memnuniyet duyduğunu ve takımın başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor Adolfo Gaich’i Kiraladı! Satın Alma Opsiyonu Var
KAYNAK: İHA

Antalyaspor, Arjantinli forvet Adolfo Julian Gaich ile önemli bir anlaşmaya imza attı. 25 yaşındaki golcü, 1 yıllığına kiralandı ve satın alma opsiyonu da anlaşmaya dahil edildi. İmza töreni, kulübün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapıldı ve Asbaşkanlar Ali Altun ile Levent Ördek’in katılımıyla gerçekleşti. Geçtiğimiz sezon Rizespor forması giyen Gaich, takımına önemli katkılarda bulunmuştu. Gaich, CSKA Moskova’da hazırlık dönemini tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndü ve Antalyaspor’a katıldı.

Rize’de Önemli İşler Yaptı

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Levent Ördek, Adolfo Gaich hakkında şunları söyledi: “Tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Geçen sezon Rize’de önemli işler yaptı. Buraya da hazır olarak geldi. CSKA Moskova’da hazırlık dönemini geçirdi ve maça çıktı. Güçlü fiziği ve karakteri ile özellikle tercih ettiğimiz bir oyuncuydu. Antalyaspor’umuza hayırlı olsun.”

Ali Altun’un Görüşleri

Asbaşkan Ali Altun, takımın golcü ihtiyacını Adolfo Gaich ile doldurduklarını belirtti: “Genç yaşı, hırslı yapısı ve golcü özellikleriyle takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Fizik olarak oynamaya hazır. Ligimizi de tanıyan bir futbolcu olarak uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum. Satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllık kiralık anlaşma yaptık. Ancak göstereceği performansla uzun yıllar aramızda olmasını diliyorum.”

Adolfo Gaich’in Hedefleri

Adolfo Julian Gaich, Türkiye’ye dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. “Yeni bir meydan okumayla başlıyorum. Bu sene de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Alex de Souza ile birlikte güçlü bir ekip olacağız. Rakiplerimize karşı en iyisini yapacağız. Bireysel olarak hedeften daha çok takımıma yardım etmeye ve takımın başarısına odaklanıyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Ordusu Han Yunus'taki Bazı Bölgelerin Tahliye Edilmesi Çağrısında Bulundu

İsrail Ordusu Han Yunus'taki Bazı Bölgelerin Tahliye Edilmesi Çağrısında Bulundu