Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'nın Başpehlivanı Ali Altun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya'nın Başpehlivanı Ali Altun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalyalı başpehlivan Ali Altun, antrenmanda kalp krizi geçirerek vefat etti. Güreş camiası ve belediye yetkilileri törenle son yolculuğuna uğurladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'nın Başpehlivanı Ali Altun Son Yolculuğuna Uğurlandı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalyalı 42 yaşındaki başpehlivan Ali Altun, Konyaaltı'ndaki antrenman salonunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. düzenlenen törenle Ali Altun'un son yolculuğuna uğurlandı.

Antrenman Esnasında Fenalaşan Ali Altun Hemen Hastaneye Kaldırıldı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde faaliyet gösteren antrenman salonunda çalışan 42 yaşındaki başpehlivan Ali Altun, antrenman sırasında ani bir kalp krizi geçirdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, Altun'u yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Altun, yaşamını yitirdi.

Güreş Camiası ve Belediye Yetkilileri Başpehlivan Altun'u Son Yolculuğuna Uğradı

Ali Altun'un vefatı, yerel yönetimler ve spor camiası tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Döşemealtı  Belediye Başkanı Menderes Dal, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, İlçe Yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile Yönetimler, Meclis Üyeleri, Güreş Camiası üyeleri ve geniş katılımla düzenlenen törenle Ali Altun'un son yolculuğuna uğurlandı.

Güreş Camiasından ve Ailesinden Başsağlığı Dilekleri

Başpehlivan Ali Altun'un vefatı, ailesi, yakınları ve tüm güreş camiası tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Başkan Menderes Dal'dan Başsağlığı Mesajı

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Ali Altun’un vefatının ardından yaptığı açıklamada, "Belediye güreşçimiz başpehlivan Ali Altun’un genç yaşta hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Yağlı Güreş Birliği'nden Başsağlığı Mesajı

Yağlı Güreş Birliği, Ali Altun'un vefatının ardından yayımladığı mesajda, “Başpehlivanımız Ali Altun’un geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yağlı güreş camiamıza baş sağlığı diliyoruz.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’dan Başsağlığı

Gençlik ve Spor Antalya İl Müdürü Yavuz Gürhan da baş sağlığı mesajı yayımlayarak, "Döşemealtı Başpehlivanlarımızdan Ali Altun'un vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Pehlivanımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve güreş camiasına başsağlığı dilerim." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 90 m² 3+1 daire

Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 90 m² 3+1 daire