Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalyalı yazarın büyük gururu

Antalyalı yazarın büyük gururu

Antalyalı ünlü yazar Miraç Çağrı Aktaş, Muğla’nın Datça ilçesinde düzenlenen Altın Badem Ödül Töreni’nde yılın yazarı ödülüne layık görüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyalı yazarın büyük gururu
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalyalı ünlü yazar Miraç Çağrı Aktaş, Muğla’nın Datça ilçesinde düzenlenen Altın Badem Ödül Töreni’nde yılın yazarı ödülüne layık görüldü. Bu önemli ödülü, destekçilerine ve yayınevi Indigo Kitap’a ithaf eden Aktaş, ödülünü büyük bir gurur ve mutlulukla kabul etti.

“Bu Ödül Size Armağanım”

Aktaş, ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Bu ödülü en büyük destekçilerim, başarımın mimarı olan sizler adına ve yayınevimiz Indigo Kitap adına mutlulukla, gururla aldım. Size armağan ediyorum” dedi. Yazar, destek mesajları gönderen herkese teşekkür ederek, Datça’daki etkinliklerin devamını diledi.

Teşekkürler ve Gelecek Umudu

Miraç Çağrı Aktaş, teşekkürlerini özellikle Saygin Kurt ve ekibine iletti. “Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Yazar, Datça’da benzer etkinliklerin devamını temenni etti ve bu tür organizasyonların kültürel yaşama katkıda bulunacağını vurguladı.

Miraç Çağrı Aktaş Kimdir?

1 Aralık 1994 tarihinde Antalya'da doğdu. On Yedisinde yazmaya başladığı yazıları sakladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde Turizm ve otel işletmeciliği okudu. Bir müddet radyo programcılığı yaptı. Bana Seni Seviyorum Deme serisiyle okurlarının gönlünü mest etmeyi başardı. Ve şuanda Beykent Üniversitesinde İnsan kaynakları yönetimi okuyor.

Miraç Çağrı Aktaş'ın Kaç Tane Kitabı Var?

1- Bana Seni Seviyorum Deme Sev
2- Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir
3- Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle
4 -Sen On Yedi Yaşımsın
5- Yine de Sevdik
6- Kendine Hoş Geldin

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk

Fethiye Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk