Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalyalı İş İnsanı Fahri Konsolos Oldu

Antalyalı İş İnsanı Fahri Konsolos Oldu

Kolombiya'nın Antalya Fahri Konsolosluğu için düzenlenen açılış töreni, Kolombiya'nın Ankara Büyükelçisi ve Antalya'nın önemli isimlerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyalı İş İnsanı Fahri Konsolos Oldu
KAYNAK: AA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir otelde düzenlenen Kolombiya Fahri Konsolosluğu açılış töreni, Kolombiya'nın Ankara Büyükelçisi Julio Anibal Riano'nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene, Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Deha Erpek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Oğuz ve Kolombiya'nın Antalya Fahri Konsolosu olarak atanan iş insanı Melih Beken ile çok sayıda davetli katıldı.

A A 20240808 35348449 35348445 K O L O M B I Y A N I N A N T A L Y A F A H R I K O N S O L O S L U G U T O R E N L E A C I L D I

Boyaca Muharebesi'nin 205. Yıldönümü ile Birlikte

Törende konuşan Büyükelçi Julio Anibal Riano, Kolombiya Cumhuriyeti'nin özgürlüğünün pekiştirildiği Boyaca Muharebesi'nin 205. yıldönümü ile Kolombiya Antalya Fahri Konsolosluğu açılışını aynı gün gerçekleştirdiklerini belirtti. Riano, bu özel günün önemini vurgulayarak, törene katılan herkese teşekkür etti.

A A 20240808 35348449 35348446 K O L O M B I Y A N I N A N T A L Y A F A H R I K O N S O L O S L U G U T O R E N L E A C I L D I

Yeni Fahri Konsolos Melih Beken'e Güven

Büyükelçi Riano, Antalya Fahri Konsolosluğu görevine atanan Melih Beken'in iki ülke arasındaki dinamik ilişkilerin güçlenmesine büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Bu atamayı büyük bir memnuniyetle karşıladığını söyleyen Riano, “Hükümetimiz adına, Büyükelçilik adına ve kendi adıma, bu hassas görevi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Beken, Türkiye-Kolombiya İlişkilerine Katkıda Bulunacak

Melih Beken, Kolombiya hükümetine kendisine bu önemli görevi tevdi ettiği için teşekkür ederek, Türkiye ve Kolombiya arasındaki ilişkileri en iyi şekilde desteklemeye çalışacağını belirtti. Konuşmaların ardından, Kolombiya Fahri Konsolosluğu'nun açılışı yapıldı ve Büyükelçi Riano tarafından Beken'e Fahri Konsolos beratını takdim etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Kafe Hizmete Açıldı

Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Kafe Hizmete Açıldı