Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu: Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya’da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu: Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da yalnız yaşayan 79 yaşındaki Fatma Evyapan, evinde ölü bulundu. Oğlu Hasan Evyapan, cenaze aracının başında gözyaşlarına hakim olamadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu: Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, yalnız yaşayan 79 yaşındaki Fatma Evyapan, ikametinde ölü bulundu. Annesinin ölüm haberini alarak şehir dışından gelen oğlu, cenaze aracının başında gözyaşlarına hakim olamadı.

Sabah Namazına Uyanmayınca Şüphelenildi

Olay, Muratpaşa Mahallesi 565 Sokak’taki bir apartmanın 8. katında meydana geldi. Sabah namazına uyanmayan ve telefonlarına cevap vermeyen Fatma Evyapan’dan şüphelenen komşuları, temizlik için eve gelen çalışana durumu bildirdi. Anahtar ile kapıyı açamayan çalışan, yaşlı kadının kızına ulaşarak yardım istedi. Kızının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye Yardımı ile Eve Girildi

Kapıyı açmakta çilingir başarılı olamayınca, itfaiyenin merdivenli aracıyla eve girildi. Polis ekipleri içeriden kilitli olan kapıyı açtıktan sonra, sağlık görevlileri Fatma Evyapan’ı mutfakta hareketsiz buldu. Yapılan incelemeler sonucu yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, Evyapan’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Oğlu Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Annesinin ölüm haberini alarak Afyon’dan gelen Hasan Evyapan, cenaze aracına konulurken gözyaşlarına boğuldu. Acılı anlar, çevredekilerin de yüreklerini dağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kelebek hastası minik kızın kapanan parmakları ameliyatla açıldı

Kelebek hastası minik kızın kapanan parmakları ameliyatla açıldı