Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Ulaşım Sorunları Masaya Yatırıldı! Birlikte Çözeceğiz

Antalya'da Ulaşım Sorunları Masaya Yatırıldı! Birlikte Çözeceğiz

Antalya'da düzenlenen “Ulaşım Esnaflarının Sorunları ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı” AESOB Başkanı Adlıhan Dere'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Ulaşım Sorunları Masaya Yatırıldı! Birlikte Çözeceğiz
KAYNAK: İHA

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin ev sahipliğinde, “Ulaşım Esnaflarının Sorunları ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, merkez ve ilçelerdeki ulaşım esnafının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, soru-cevap şeklinde ilerleyen oturumlarda düşüncelerini paylaştı.

Korsan Taşımacılıkla Mücadele ve Denetimler

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, korsan taşımacılıkla mücadelenin önemine dikkat çekerek, yetkisiz taşımacılığa karşı alınacak önlemler ve denetimlerin artırılacağını belirtti. Toplantıda ayrıca, plaka değerlerinin yükselmesi ve D2 Belgesi'nin kapsamının yeniden düzenlenmesi gibi konular da gündeme getirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Şengül, "Esnafımızın maliyetini karşılayabileceği bir gelir elde etmesi için çalışıyoruz. Tüm kurumlar ve esnaf birliği ile iş birliği yaparak sorunları çözmek için adımlar atıyoruz" dedi.

Bakanlık ve Belediyeden Destek Mesajı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Kargı, toplantıda yaptığı konuşmada, taşımacılığın güvenli ve ekonomik bir şekilde yürütülmesini amaçladıklarını belirtti. Yaz döneminde denetimlerin arttırıldığını ve mevzuata uygun taşımacılık yapan esnafın haklarının korsan taşımacılık yapanlara karşı korunacağını ifade etti.

“Sorunları Birlikte Çözeceğiz”

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, esnafın sorunlarını çözmek için düzenli olarak bu tür toplantılar gerçekleştireceklerini vurguladı. "Birlikte hareket ederek sağlıklı sonuçlar alabiliriz. Esnafımızın hakkını korumak ve onların evine ekmek götürebilmesini sağlamak önceliğimizdir. Çözüm bulamadığımız konuları da Ankara'ya taşıyarak taleplerimizin takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Toplantıya Geniş Katılım

Toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri, Antalya Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, çeşitli esnaf odaları başkanları ve birlik yönetim kurulu üyeleri katıldı. Katılımcılar arasında Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mustafa Aydın gibi isimler yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bonomo'dan Kötü Haber! İ*tihar Etti! Sağlık Durumu Nasıl?

Bonomo'dan Kötü Haber! İ*tihar Etti! Sağlık Durumu Nasıl?