Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Üç İlçede Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Antalya’da Üç İlçede Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Antalya'da kaçakçılık operasyonlarında çok sayıda kaçak tütün ve sigara ele geçirilirken, 15 kişiye adli işlem yapıldı ve 3 kişi tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’da Üç İlçede Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa, Kepez ve Alanya ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, çok sayıda kaçak tütün ve sigara ele geçirilirken, 15 kişiye adli işlem yapıldı, 3 kişi tutuklandı.

Üç İlçede Eş Zamanlı Operasyonlar

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa, Kepez ve Alanya ilçelerinde kaçakçılığa yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlar sırasında kaçak tütün ve sigaraların yanı sıra çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Ele Geçirilen Malzemeler

Operasyonlar kapsamında toplam 667 bin 420 adet dolu/boş makaron, 19 bin 500 adet sigara sarma kağıdı, 2 bin 900 paket gümrük kaçağı sigara, 910 adet puro, 670 elektronik sigara, 665 adet cinsel içerikli hap/jel, 135 kilogram kıyılmış tütün, 110 kilogram nargile tütünü, 3 adet sigara basım makinesi ve 3 kompresör ele geçirildi.

15 Kişiye Adli İşlem, 3 Tutuklama

Operasyonların ardından 15 kişiye "5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçakçılıkla Mücadele Sürüyor

Antalya'da kaçakçılığa karşı yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ederken, yetkililer kaçak ürünlerin piyasaya sürülmesinin önlenmesi amacıyla denetim ve operasyonların süreceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YÖK üniversiteleri değerlendirdi: İşte İGÜ'nün başarısı

YÖK üniversiteleri değerlendirdi: İşte İGÜ'nün başarısı