Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Tur Minibüsü Kırmızı Işıkta Tehlike Saçtı!

Antalya'da Tur Minibüsü Kırmızı Işıkta Tehlike Saçtı!

Manavgat'ta tur minibüsü, kırmızı ışıkta bekleyen araçları son anda fark ederek faciayı önledi. Şarampole inen minibüs, tur otobüsüne çarpmaktan kurtuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Tur Minibüsü Kırmızı Işıkta Tehlike Saçtı!
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki bir tur minibüsü, kırmızı ışıkta bekleyen araçları son anda fark ederek tehlikeli bir manevrayla faciayı önledi. Minibüs, ışıklarda bekleyen tur otobüsüne çarpmaktan son anda kurtulup şarampole inerek tali yolda durabildi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Tozu Dumana Kattı

Olay, Alanya-Manavgat D-400 kara yolunda Tekandız mevkiinde meydana geldi. Alanya yönünden Manavgat istikametine doğru ilerleyen ve plakası belirlenemeyen tur minibüsü, sürücüsünün kırmızı ışıkta bekleyen araçları fark etmesiyle ani bir manevra yaparak şarampole indi. Ortalık bir anda toz bulutuyla kaplandı ve minibüs, trafik ışıklarına çarpmaktan da son anda kurtuldu.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Tehlikeli Anlar

Güvenlik kameraları, minibüs sürücüsünün önündeki tur otobüsüne çarpmamak için direksiyonu kırdığı ve şarampole indiği anları kaydetti. Minibüs, şarampolde bir süre ilerledikten sonra cep yola girerek durdu ve kısa bir bekleyişin ardından yoluna devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan taklit ve tağşişe taviz yok!

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan taklit ve tağşişe taviz yok!