Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Tiyatro Aşıkları Tek Çatıda Buluştu

Antalya'da Tiyatro Aşıkları Tek Çatıda Buluştu

Kırmızı Kalem Sanat Akademisi çatısı altında toplanan farklı mesleklerden tiyatro aşıkları, her pazartesi bir araya gelerek tutkularını gerçekleştirme fırsatı buldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Kırmızı Kalem Sanat Akademisi çatısı altında toplanan farklı mesleklerden tiyatro aşıkları, her pazartesi bir araya gelerek tutkularını gerçekleştirme fırsatı buldu. Dicle Alkan önderliğinde başlayan eğitimlerle, katılımcılar doğaçlama, tiyatral eğitim ve diksiyon gibi konularda kendilerini geliştirdi. Zamanla birbirini tanıyan grup üyeleri, tiyatro aşkını paylaşan 12 kişilik bir ekip haline geldi.

Whatsapp Görsel 2024 08 13 Saat 15.33.47 Bdd141E5

HER GEÇEN GÜN DAHA DA PROFESYONELLEŞTİLER

Başlangıçta skeçlerle sahneye adım atan grup, ilk oyunu olarak Güldür Güldür'ün bir skecini sergiledi. İlk 3 senesini geride bırakan Tiyatro Pazartesi, her geçen gün daha da profesyonelleşerek oyunlar sergilemeye devam etti.

Whatsapp Görsel 2024 08 13 Saat 15.26.30 Feeec88F

LÜKÜS HAYAT İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Üçüncü senelerinde de enerjilerinden hiçbir şey kaybetmeyen grup, yeni sezonda sahnelemek üzere Lüküs Hayat oyununu seçti. Gizem Sönmez yönetiminde çalışmalarına başlayan ekip, yaklaşık bir yıldır bu oyun için titizlikle çalışarak haziran ayı içinde bu oyun ile 3 kez sahneye çıktıklarını ifade ettiler.

Whatsapp Görsel 2024 08 13 Saat 15.26.29 2239E7De

FARKLI MESLEKLERDEN BİR ARAYA GELDİLER

Tiyatro Pazartesi'nin en dikkat çekici yönlerinden biri, farklı mesleklerden gelen insanların tiyatroya olan sevgisiyle bir araya gelmiş olması. Grup üyeleri arasında berber, devlet memuru, kabin memuru, veteriner, öğretmen, özel sektörde müdür, öğrenci gibi çeşitli meslek gruplarından insanlar bulunduran Tiyatro Pazartesi’nin tek ortak noktası tiyatro aşkı oldu.

Whatsapp Görsel 2024 08 14 Saat 11.00.58 7728B978

LÜKÜS HAYAT İÇİN SON HAZIRLIKLAR

Grubun Lüküs Hayat için hazırlıkları son hızla devam edildiği ifade edildi. Grubun havayolu çalışanı Leyla Ural Akdeniz Gerçek’e özel açıklama yaptı. Lüküs Hayat için titizlikle çalıştıklarını belirten Ural, “Biz farklı meslek gruplarından gelen 12 kişilik bir tiyatro sevdalısı grup olarak bir araya geldik. Herkes birbirine yabancıydı ama zamanla tiyatro aşkıyla birbirimize kenetlendik. Lüküs Hayat oyununu sahnelemek için titizlikle çalışıyoruz” dedi.

Whatsapp Görsel 2024 08 13 Saat 15.42.07 E8B094A0

“MÜKEMMEL BİR OYUN ÇIKARDIK”

Tiyatro Pazartesi, amatör bir grup olmasına rağmen sahnede profesyonel bir performans sergilemek için çaba sarf ettiğini ifade eden Leyla Ural, “Lüküs Hayat herkesin bildiği, sahnede sürekli hareket halinde olmanızı gerektiren bir operet. Hocamız Gizem Sönmez’in desteğiyle, sahnede birbirimize kenetlenerek mükemmel bir oyun çıkardık. Bu sezon Antalya’da izleyicilerimize eğlenceli ve komik bir oyun sunmayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Whatsapp Görsel 2024 08 13 Saat 15.15.05 269Bbcf1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Antalya İl Başkanlığı’nda Yangın

CHP Antalya İl Başkanlığı’nda Yangın