Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Tescilsiz Araçlar Trafik Kazasında Çarpıştı: 38 Bin TL Ceza

Antalya'da Tescilsiz Araçlar Trafik Kazasında Çarpıştı: 38 Bin TL Ceza

Manavgat'ta, tescilsiz ve ehliyetsiz sürücülerin karıştığı üç tekerlekli elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı. Yaralanan sürücüler hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Tescilsiz Araçlar Trafik Kazasında Çarpıştı: 38 Bin TL Ceza
KAYNAK: İHA

Manavgat’ta üç tekerlekli elektrikli bisiklet ve motosikletin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı. Araçların tescilsiz ve sürücülerin ehliyetsiz olduğu belirlendi.

Çapıştılar 

Antalya’nın Manavgat ilçesi Doğançam Mahallesi Tekandız mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, D-400 kara yolundan Doğançam Mahallesi yönüne seyir halinde olan Fatma Meryem D. yönetimindeki plakasız üç tekerlekli elektrikli bisiklet, 16 yaşındaki Furkan T.’nin kullandığı plakasız motosiklet ile çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı sürücülere ilk müdahaleyi yaptı ve her iki yaralıyı da hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Ehliyet ve Tescil Belgeleri Yoktu

Kazaya karışan araçların her ikisinin de tescilsiz olduğu, motosikletin ise hurda kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, sürücülerin ehliyetlerinin bulunmadığı tespit edildi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Takım Komutanlığı ekipleri, tescilsiz ve ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı sürücülere toplam 38 bin 931 TL para cezası uyguladı.

Araçlar Trafikten Men Edildi

Kaza sonrası araçlar, trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
11 Ekim 2024 Günlük Burç Yorumları: Bugün burcunuzu neler bekliyor?

11 Ekim 2024 Günlük Burç Yorumları: Bugün burcunuzu neler bekliyor?