Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da şok olay! 50 yaşındaki adam evinde öl* bulundu

Antalya’da şok olay! 50 yaşındaki adam evinde öl* bulundu

Antalya'da evde ölü bulunan 50 yaşındaki adamın, apartman görevlisi tarafından fark edildi. Olay yerine gelen kızı gözyaşlarına boğuldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da şok olay! 50 yaşındaki adam evinde öl* bulundu
KAYNAK: İHA

Antalya'da yalnız yaşayan 50 yaşındaki bir adam, apartman görevlisinin yoğun kokuyu fark etmesi üzerine evinde ölü bulundu. Babasının ölüm haberini alıp olay yerine gelen kızı ise gözyaşlarına boğuldu.

Olayın Detayları

Olay, Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesi 1608 Sokak üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Apartman yöneticisi, daireden yayılan ağır kokudan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin eve girmesiyle, 50 yaşındaki Seyfettin Özzencir hareketsiz bir şekilde bulundu. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini belirlediği Özzencir'in acı haberi alan kızı, oğlu ve eski eşi olay yerine geldiklerinde büyük bir üzüntü yaşadı. Babasının öldüğünü öğrenen Merve adındaki kızı gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Yaklaşık 7 gün önce hayatını kaybettiği değerlendirilen Özzencir'in cenazesi, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere olay yeri inceleme ekipleri ile savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Görevli Kadir Döver'in Anlatımı

Bina görevlisi Kadir Döver olayı şu sözlerle anlattı: “Bugün Seyfettin Özzencir'in altında oturan komşuları bana seslenerek kokunun yayıldığını söylediler. 'Rahatsız oluyoruz' dediler. Ben de yukarı çıktım ve anahtar deliğinden buram buram kokular geldiğini fark ettim. Dış kapı kapalı ama anahtarı üzerinde bırakmış. Ben de aşağı indim ve hemen sonra 112'yi aradım. Yalnız yaşıyor. Arada bir oğlu gelip kalıyordu.”

Olayla ilgili detaylar, polis ekipleri tarafından titizlikle incelenirken, Özzencir'in ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı. Aile ve komşuları, yaşanan acı olay karşısında şaşkın ve üzgün olduklarını belirtirken, soruşturmanın derinleştirilerek devam edeceği bildirildi. Özzencir'in ani ölümü, çevresinde şok etkisi yaratırken, olayın ardındaki gerçekler merak konusu oldu.

Olayın Ardından Aile ve Komşuların Durumu

Özzencir'in yakın çevresi, acı haberle sarsılarak büyük bir üzüntü yaşarken, komşuları da yaşanan bu trajik olay karşısında şaşkınlık içinde olduklarını dile getirdi. Özzencir'in ailesi ve yakınları, tüm detayların aydınlatılmasını beklerken, olayın nasıl ve neden gerçekleştiği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Polis ekipleri, soruşturmayı geniş kapsamlı olarak sürdürürken, toplumda da derin bir üzüntü ve endişe yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bolu'da Hamsi Fiyatları Deniz Suyu Sıcaklığıyla Dalgalanıyor

Bolu'da Hamsi Fiyatları Deniz Suyu Sıcaklığıyla Dalgalanıyor