Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Şoföre Çirkin Saldırı! Alkan Acı Haberi Duyurdu

Antalya'da Şoföre Çirkin Saldırı! Alkan Acı Haberi Duyurdu

Antalya'da oto kurtarıcı şoförü Mert Engin, Kuzeyyaka Mahallesi'nde bir esnafın aracını çekmek üzere gittiği sırada silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Şoföre Çirkin Saldırı! Alkan Acı Haberi Duyurdu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, çekici şoförü Mert Engin, bir ticari taksiyi çekmek üzere yola çıktı. Ancak, aracın yüklenmesi sırasında patinaj ve gürültü nedeniyle çıkan tartışmada, B.D. tarafından başından vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından B.D. kaçarken, D.D. adlı kardeş gözaltına alındı.

A W263443 07

Olayın detayları

Kuzeyyaka Mahallesi 2531 Sokak'ta saat 03.30 sıralarında yaşanan olayda, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ait 07 ASC 757 plakalı çekici, yolda kalan ticari bir taksiyi almak üzere gönderildi. Mert Engin, aracı çekiciye yüklediği sırada, kiralık araçla olay yerine gelen B.D. ve D.D. ile tartışmaya başladı. İddiaya göre, patinaj ve gürültü yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. B.D., tartışma sırasında önce havaya ateş etti, ardından Mert Engin’i başından vurarak kaçtı.

A W263443 08

Şüphelilerin durumu

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Mert Engin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazesi, Olay Yeri İnceleme ve savcılık incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Engin’in nişanlı olduğu ve 2 ay sonra düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, D.D.’yi ifade işlemleri için gözaltına aldı.

Şüphelinin yakalanması

Mert Engin’i başından silahla vurarak öldüren B.D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen B.D., kiralık otomobili Aydoğmuş Mahallesi'ndeki evinin önüne bırakarak kaçtı. Yapılan aramalarda, B.D.’ye ait cep telefonu, kiralık aracın kontak anahtarı ve suç aleti olan tabanca ele geçirildi.

A W263443 09

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı'ndan açıklama

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, sosyal medya üzerinden acı haberi duyurdu. Alkan, “Camiamızın başı sağolsun. Odamıza ait oto kurtarıcı aracı şoförümüz Mert Engin, Kuzeyyaka Mahallesi’nde bir esnafın arızalı aracını çekmek üzere gittiğinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmiştir. Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Cenazesi bugün 15:30’da Çakırlar Boğaçayı Mezarlığı'na defnedilecektir. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çukurova Uluslararası Havalimanı Türkiye'nin 58. kapısı olacak

Çukurova Uluslararası Havalimanı Türkiye'nin 58. kapısı olacak