Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Sanayi Dumanlarla Kaplandı! Yangın Herkesi Korkuttu!

Antalya'da Sanayi Dumanlarla Kaplandı! Yangın Herkesi Korkuttu!

Antalya'nın Serik ilçesinde sanayi atıklarının bulunduğu bölgede çıkan yangın, gökyüzünü kaplayan kara dumanlarla paniğe neden oldu. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde sanayi atıklarının bulunduğu bölgede çıkan yangın, gökyüzünü kaplayan kara dumanlarla paniğe neden oldu. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangının detayları

Antalya'nın Serik ilçesi Akçaalan Mahallesi'nde, sanayi atıklarının bulunduğu bir bölgede saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Sanayi esnafının fark ettiği alevler hızla yayıldı ve gökyüzüne yükselen siyah dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü. Olayın ardından itfaiye ekiplerine haber verilmesiyle yangına müdahale başlatıldı. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Vatandaşlar söndürme çalışmalarını izledi

Yangının söndürülme çalışmaları, çevredeki vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlendi. Alevlerin sanayi bölgesinde panik yaratmasına rağmen, ekiplerin başarılı müdahalesi can ve mal kaybını önledi.

Muhtar Taşar’dan duyarlılık çağrısı

Akçaalan Mahallesi Muhtarı Soner Taşar, yangının nedeninin sanayi atıkları olabileceğini belirterek, "Sebebi olmayan bir yangın çıktı mahallemizde. Çok şükür mal ve can kaybımız yok. Ancak yangına neden olabilecek malzemeler konusunda daha dikkatli ve çevreye duyarlı olmalıyız. Bu tür olaylar, ihmallerin sonucudur," dedi ve vatandaşları daha fazla dikkatli olmaya davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
LeBron James ve Oğlu LeBron James Jr NBA Tarihine Geçti

LeBron James ve Oğlu LeBron James Jr NBA Tarihine Geçti