Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da otomobil refüje çıkıp trafik ışıklarına çarptı

Antalya'da otomobil refüje çıkıp trafik ışıklarına çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil refüje çıkıp trafik ışıklarına çarptı. Sürücü ve yolcu yaralandı, hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da otomobil refüje çıkıp trafik ışıklarına çarptı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil refüje çıktı ve trafik ışıklarına çarptı. Kazada yaralanan sürücü ve yolcu hastaneye kaldırıldı.

Kazanın Detayları

Kaza, Sorgun Mahallesi Hüseyin Avni Akın Caddesi üzerinde gerçekleşti. Zeki C. yönetimindeki 34 HUF 290 plakalı otomobil, kavşağa yaklaşırken sürücüsünün kontrolünü kaybederek refüje çıktı. Refüje çarptıktan sonra ise trafik ışıklarının direğine çarparak tekrar yola döndü. Bu esnada araçta bulunan Zeki C. ve Alparslan Ç. yaralandı ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla hastaneye sevk etti. Kazada yara alan Zeki C. ve Alparslan Ç.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilin refüje çıkıp trafik ışıklarına çarpmasının ardından yola geri döndüğü an ve bu esnada bir motosiklet sürücüsünün kıl payı kazadan kurtulduğu görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EBRD'den Türkiye raporu: Türkiye ekonomisinin büyüyeceğini öngörüyor

EBRD'den Türkiye raporu: Türkiye ekonomisinin büyüyeceğini öngörüyor