Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Öğrencilerden Paddle Boarding ile Baraj Gölü Temizliği

Antalya’da Öğrencilerden Paddle Boarding ile Baraj Gölü Temizliği

Manavgat'ta öğrenciler, paddle boarding ile Baraj Gölü'nü temizledi. Etkinlik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Öğrencilerden  Paddle Boarding ile Baraj Gölü Temizliği
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, üniversite ve lise öğrencileri, paddle boarding (kürek sörfü) ile Manavgat Baraj Gölü’nü temizledi. Bu anlamlı etkinlik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Manavgat Gençlik Merkezi tarafından organize edildi ve Avrupa Spor Haftası kapsamında gerçekleştirildi.

Gönüllü Öğrencilerden Çevre Temizliği

Etkinliğe katılan gönüllü üniversite ve lise öğrencileri, kürek sörfüne ilk kez adım atanlara yönelik verilen eğitimle başladılar. Eğitim sonrası göle açılan öğrenciler, çevre temizliği yaptı. Otomobil lastiği, bidon, pet şişeler ve çeşitli atıklar toplanarak göl çevresindeki kirliliğin azalmasına katkı sağlandı.

"Hareketlilik Yılı" ve Çevre Duyarlılığı

Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, 2024’ün Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Hareketlilik Yılı" olarak ilan edildiğini ve 23-30 Eylül tarihlerinde Avrupa Spor Haftası’nın kutlandığını belirtti. Karakaya, spor ve çevre temizliğini birleştirdiklerini ifade ederek, “Yıl boyunca bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Hem spor yapıyoruz hem de çevremizi temizliyoruz,” dedi.

Gençlerden Çevreye Duyarlı Spor

Karakaya, gençlerin spor yaparken çevreye duyarlı olmalarının önemine vurgu yaparak, her spor etkinliğinde çevre temizliğine dikkat çekmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazine Bakanı Şimşek, 2026'ya kadar enflasyon hedefini açıkladı

Hazine Bakanı Şimşek, 2026'ya kadar enflasyon hedefini açıkladı