Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Meclis Toplantısında Gurur Veren Hareket!

Antalya'da Meclis Toplantısında Gurur Veren Hareket!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadın cinayetlerine karşı sembolik bir duruş sergileyerek Ekim ayı meclis toplantısını siyah kurdelelerle gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Meclis Toplantısında Gurur Veren Hareket!
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını, kadın cinayetlerine karşı bir sembol olarak siyah kurdeleler eşliğinde gerçekleştirdi. Toplantıda, daha adil ve güvenilir bir dünya için dilekler yeniden vurgulandı.

Kadına yönelik şiddete karşı duruş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, kadın cinayetlerine karşı duyulan tepkinin bir göstergesi olarak siyah kurdelelerle yapıldı. Meclis üyeleri, toplantıda kadınların katledilmediği, çocukların istismara uğramadığı bir dünya dileklerini tüm parti gruplarıyla birlikte yineledi.

Hayırlı kararlar için niyet

Toplantıda alınan kararların, şehrin ve vatandaşların yararına olmasını temenni eden belediye yetkilileri, Antalya’da kadına yönelik şiddetin sona ermesi ve daha güvenli bir toplum için gerekli adımların atılması gerektiğini belirtti.

Kadına Yönelik Şiddete Tepki

Başkan Böcek O anları şu sözlerle paylaştı, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantımızı kadın cinayetlerine karşı tepkimizin bir sembolü olan siyah kurdeleler eşliğinde gerçekleştirdik. Kadınların katledilmediği, çocukların istismara uğramadığı, daha adil, daha güvenilir bir dünya dileğimizi meclisimizden bir kez daha tüm parti gruplarımızla birlikte yineledik. Aldığımız kararların şehrimiz ve vatandaşlarımız adına hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elazığ’ın Saklıkapı Kanyonu Tabiat Parkı İlan Edildi

Elazığ’ın Saklıkapı Kanyonu Tabiat Parkı İlan Edildi