Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da KYK Yurt Yemeklerine Denetim Gerçekleşti!

Antalya'da KYK Yurt Yemeklerine Denetim Gerçekleşti!

Antalya'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında yapılan denetim sonrası öğrencilere başarı dilekleri iletilerek, yemekhane ve kantin hizmetleri incelendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da KYK Yurt Yemeklerine Denetim Gerçekleşti!
MUHABİR: Kamer Durdu

yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetim sonrası yapılan açıklamada, öğrencilere yeni eğitim döneminde başarı dileklerinde bulunuldu.

Yemekhane ve kantin denetimi yapıldı

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül'ün katılımıyla Antalya'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında, yemekhane ve kantin hizmetleri incelendi, öğrenci ve personelle görüşmeler yapıldı.

Öğrencilerle samimi sohbet

Denetim sırasında Mustafa Özgül, yurtlarda kalan öğrenciler ve personelle bir araya gelerek sohbet etti. Öğrencilerin memnuniyeti ve taleplerini dinleyen Özgül, yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere başarılar diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, denetim sürecini sosyal medya hesaplarından şu mesajla paylaştı:

"Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Özgül, Antalya #GSBYurtları'mızda yemekhane ve kantin denetiminde bulundu. Öğrencilerimiz ve yurt personellerimiz ile sohbet eden Özgül, yeni eğitim öğretim dönemi için öğrencilerimize başarılar diledi."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan hayatını kaybetti

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan hayatını kaybetti