Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Kooperatif Üyelerine Kritik Uyarı

Antalya’da Kooperatif Üyelerine Kritik Uyarı

Şoförler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, kooperatif hakkında önemli bir açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kooperatif Üyelerine Kritik Uyarı
MUHABİR: Kamer Durdu

Şoförler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, kooperatif hakkında önemli bir açıklama yaptı. Daha önce Martı Tag Kurucusu Oğuz Alper Ökten ile yaşadığı tartışmalar ve davalarla gündeme gelen Alkan, bu kez kooperatifin güncel işlemleri hakkında bilgi verdi.

Kooperatif Ortaklarına Ruhsat Teslimi Uyarısı

Alkan, kooperatiften Hazine destekli kredi kullanan tüm şoför, nakliye, servis, otobüs, minibüs, kurye ve diğer esnaf gruplarının güncel ticari araç ruhsatlarını acilen kooperatiflerine iletmeleri gerektiğini belirtti. Alkan’ın açıklamasında, “Ruhsatlarını belirtilen süre içinde teslim etmeyen ortaklarımızın kredi için Hazine faiz desteği sonlandırılacak ve faiz oranları cari faiz oranı seviyesine yükselecektir.” uyarısında bulundu.

Belgelerin Zamanında Teslimi Mağduriyeti Önleyecek

Mağduriyet yaşamamanız için gerekli belgelerin en kısa sürede kooperatife iletilmesi gerektiğinin altını çizen Mehmet Ali Alkan, bu önlemlerin, ortakların kredi avantajlarını koruyabilmesi için büyük önem taşıdığını vurguladı.

İşte açıklamanın tamamı:

"Değerli Kooperatif Ortaklarımız,

Kooperatifimizden Hazine destekli kredi kullanan tüm şoför, nakliye, servis, otobüs, minibüs, kurye vb. esnafımızın güncel ticari araç ruhsatlarını acilen kooperatifimize iletmeleri gerekmektedir.
**Ruhsatlarını zamanında iletmeyen ortaklarımızın kredi için Hazine faiz desteği sonlandırılacak ve faiz oranları cari faiz oranı seviyesine yükseltilecektir.** Mağduriyet yaşamamanız için gerekli belgeleri en kısa sürede tarafımıza iletmeniz önem arz etmektedir.

Saygılarımızla,"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Maymun Çiçeği Virüsü Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Maymun Çiçeği Virüsü Hakkında Bilmeniz Gerekenler