Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Jandarma Ekiplerinden Motosiklet Denetimi

Antalya’da Jandarma Ekiplerinden Motosiklet Denetimi

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde kurallara uymayan 217 sürücüye 730 bin 130 TL para cezası kesildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’da Jandarma Ekiplerinden Motosiklet Denetimi
KAYNAK: İHA

Antalya genelinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği motosiklet denetimlerinde, kurallara uymayan 217 sürücüye 730 bin 130 TL para cezası kesildi. Ayrıca 30 motosiklet trafikten men edildi.

Kapsamlı Motosiklet Denetimi Gerçekleştirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdiği özel denetimlerde motosiklet sürücülerini mercek altına aldı. Denetimler kapsamında özellikle sürücü belgeleri, kask kullanımı, muayene ve sigorta durumu gibi konular üzerinde yoğunlaşırdı.

Kurallara Uymayan Sürücülere Ağır Yaptırımlar

Denetimlerde kask takmama, sürücü belgesiz motosiklet kullanma, muayenesiz ve sigortasız motosiklet kullanma gibi birçok kural ihlaline rastlandı. Ayrıca, alkollü motosiklet kullanma, abartı egzoz kullanımı ve plakasız motosiklet kullanımı gibi ihlaller de tespit edildi. Bu ihlaller sonucunda 217 sürücüye toplam 730 bin 130 TL para cezası kesilirken, 30 motosiklet trafikten men edildi.

Çalıntı Motosikletler Ele Geçirildi

Denetim sırasında ayrıca 2 çalıntı motosiklet ele geçirilerek, sürücüleri adli makamlara teslim edildi. Jandarma ekiplerinin denetimleri, sürücülerin güvenliğini sağlamak ve kurallara uymayan sürücülere yönelik yaptırımları artırmak amacıyla devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2005 Model BMW 320D marka araç

İcradan satılık 2005 Model BMW 320D marka araç