Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Hırsız Baklavacının Camını Kırdı Polis Müdahale Etti!

Antalya'da Hırsız Baklavacının Camını Kırdı Polis Müdahale Etti!

Antalya'da bir baklavacının camını kırarak içeri girmeye çalışan hırsız, devriye polis ekibi tarafından yakalandı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir baklavacının camını kırarak içeri girmeye çalışan hırsız, devriye polis ekibinin zamanında müdahalesiyle yakalandı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olayın Gelişimi

18 Eylül sabahı saat 07:30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 625 Sokak üzerindeki bir baklavacının camı, Ali K. (24) tarafından kaldırım taşıyla kırıldı. İçeri girmeyi başaran Ali K., bu sırada bölgeden geçmekte olan vatandaşlar tarafından fark edildi. Vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Polis Müdahalesi

Olayın bildirilmesinin ardından Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri olay yerine intikal etti. Camın kırıldığını gören polis, içeride bir kişinin olduğunu fark ederek Ali K.'yi dışarı çıkması için uyardı. Ali K., polisin çağrısına uyarak kırdığı camdan dışarı çıkarak polis ekiplerine teslim oldu. Polis ekipleri tarafından kelepçelenen Ali K., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Olay anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Ali K.'nin hızla gelerek kaldırım taşını camına fırlatması, camın kırılmasının ardından içeri girmesi ve vatandaşların iş yerinin kontrolünü sağlaması yer alıyor. Ayrıca, polis ekibinin olay yerine gelerek hırsızı gözaltına aldığı anlar da kameraya kaydedildi.

İş yeri sahibi, Ali K.'dan şikayetçi olduğunu belirtti. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, Antalya'daki hızlı polis müdahalesinin ve vatandaşların dikkatinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
30 Yıl Hayalini Kurduğu Üniversite Önündeki Kazada Hayatını Kaybetti

30 Yıl Hayalini Kurduğu Üniversite Önündeki Kazada Hayatını Kaybetti