Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Feci Kaza: Babasını Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Antalya'da Feci Kaza: Babasını Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Antalya'da taksi şoförü Ali Yalçın, babasını almaya giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza sonucu 3 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Feci Kaza: Babasını Almaya Giderken Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki taksi şoförü Ali Yalçın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anında babasını almaya gidiyordu.

3 Kişinin Yaralandığı Kazada Acı Kayıp

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi'nde dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ali Yalçın (27) idaresindeki 07 T 1932 plakalı ticari taksi, Ercan Ö. (49) yönetimindeki 07 AYZ 213 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada minibüs yan yatarken, taksi ise ağaca çarparak durabildi. Olayda biri çocuk olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Hayata Tutunamadı

Taksisinde sıkışarak ağır yaralanan Ali Yalçın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı ve ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Yalçın, yaşamını yitirdi. Cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ailesi ve yakınları, genç adamın ölüm haberiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Yalçın’ın cenazesi, işlemlerin ardından Kurşunlu Mezarlığı'na defnedildi.

Babasını Almaya Giderken Kaza Yaptı

Kazanın detayları ise yürek burktu. Ali Yalçın, gece nöbetçi olan babası Kadir Yalçın’ı eve götürmek için yola çıkmıştı. Yalçın’ın bir hafta önce emlakçıda çalışmaya başladığı ve İktisat Fakültesi mezunu olduğu öğrenildi. Bir süre Avrupa’da ekonomi eğitimi aldıktan sonra Antalya’ya dönen genç adam, talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doyran'da HES Tehlikesi Sürüyor! Hedef Antalya'nın Canını Çıkarmak

Doyran'da HES Tehlikesi Sürüyor! Hedef Antalya'nın Canını Çıkarmak