Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Antalya’da Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde ehliyetsiz sürücünün çarptığı 59 yaşındaki Şerife Günal hayatını kaybetti. Sürücü, otobüs durağında yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde, küçük yaşta ehliyetsiz bir sürücünün çarptığı 59 yaşındaki Şerife Günal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sürücü, kazadan sonra otobüs durağında otururken bulundu.

Küçük Yaşta Sürücü Kaza Yaptı

Kaza, dün akşam saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi Barış Manço Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, babasından izinsiz olarak aldığı araçla trafiğe çıkan küçük yaştaki ehliyetsiz sürücü, marketten dönen ve yolun karşısına geçmekte olan Şerife Günal’a çarptı. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Günal, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Sürücü Otobüs Durağında Bulundu

Kazayı yapan ehliyetsiz sürücü, olay yerinden 100 metre ileride aracını park etmiş ve otobüs durağında otururken polis ekiplerince yakalandı. Yaşlı kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Günal’ın cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cenazesi Korkuteli'ne Götürüldü

Savcılık işlemlerinin ardından Şerife Günal’ın cenazesi, oğlu ve yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alınarak defnedilmek üzere Korkuteli'ne götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli’de Akbaş Barajı'ndaki Su Seviyesi Kritik Seviyeye Düştü

Denizli’de Akbaş Barajı'ndaki Su Seviyesi Kritik Seviyeye Düştü