Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Ehliyetsiz Sürücü Ticari Taksiyle Çarpıştı

Antalya’da Ehliyetsiz Sürücü Ticari Taksiyle Çarpıştı

Manavgat'ta ehliyetsiz sürücünün ticari taksiye çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Olay yerini terk eden sürücü, geri dönerek yakalandı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Ehliyetsiz Sürücü Ticari Taksiyle Çarpıştı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan kazada ehliyetsiz sürücünün kullandığı araç, ticari taksi ile çarpıştı. Takside yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı. Olay yerini korkuyla terk eden küçük yaştaki sürücü, trafik ekipleri gelmeden geri döndü.

Ehliyetsiz sürücü kazaya neden oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesi Eski Hisar Mahallesi'nde gerçekleşen kazada, Güllük Caddesi yönünde ilerleyen 07 J 0005 plakalı ticari taksi ile 07 HNG 20 plakalı araç, kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Kazada ticari takside yolcu olarak bulunan Seher E. isimli kadın yaralandı. Yaralı, 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Sürücü ve araç sahibine para cezası

Kazanın ardından olay yerini terk eden küçük yaştaki ehliyetsiz sürücü Yavuz S. İ., trafik ekipleri gelmeden geri döndü. Yapılan kontrollerde sürücü belgesi olmadığı belirlenen Yavuz S. İ. ve araç sahibine, ayrı ayrı 12 bin 977 TL para cezası kesildi. Ayrıca, sürücünün yanında üç küçük yaştaki yolcunun daha bulunduğu tespit edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 8 Ekim Salı Bugünün Kararları Ne?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 8 Ekim Salı Bugünün Kararları Ne?