Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Düğün Dönüşü Feci Kaza: Mutlu Gün Acı Güne Dönüşüyordu

Antalya’da Düğün Dönüşü Feci Kaza: Mutlu Gün Acı Güne Dönüşüyordu

Antalya'da düğünden dönen minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 22 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’da Düğün Dönüşü Feci Kaza: Mutlu Gün Acı Güne Dönüşüyordu
KAYNAK: İHA

Antalya'da düğünden dönen minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı. Olay yerinde adeta savaş alanı yaşandı.

Kaza detayları

Antalya'nın Kepez ilçesi Habipler Mahallesi'nde gece yarısı meydana gelen kazada, Ahmet E. (48) yönetimindeki düğünden dönen 09 HJ 286 plakalı minibüs ile Gökhan G.’nin kullandığı 07 BON 549 plakalı Audi marka araç, Muammer Aksoy Caddesi ile Adnan Kahveci Caddesi’nin kesişiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs ters döndü ve içerisindeki yolcular camlardan dışarı fırladı. Kazada toplam 22 kişi yaralandı.

Yaralılara ilk müdahale mahalle sakinlerinden

Kazayı gören mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Bu sırada mahalle sakinleri yaralılara yardım etmek için olay yerine koştu. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar arasında 7-8 çocuğun da bulunduğu öğrenildi.

“Kime yardım edeceğimizi şaşırdık”

Kazaya şahit olan mahalle sakini Süleyman Birlik, çok sayıda yaralı olduğunu ve kiminle ilgileneceklerini bilemediklerini belirtti. Birlik, “Arabaların çarpışmasının ardından insanların fırladığını gördüm. Özellikle çocuklar fazlaydı. Müdahale etmeye çalıştık ama kime yardım edeceğimizi şaşırdık. Yaralıların çoğu kan içerisindeydi, bazıları konuşamıyordu,” diye konuştu.

Kavşakta alınmayan tedbirler

Mahalle sakinleri, kazaların sık sık yaşandığı kavşakta henüz trafik ışığı yapılmadığını belirterek tepki gösterdi. Süleyman Birlik, yaklaşık 1.5 yıl önce UKOME tarafından kavşağa trafik ışığı yapılması yönünde karar alındığını ancak bu kararın hala uygulanmadığını ifade etti. Birlik, “Defalarca şikayet ettik, imza topladık ama hiçbir şey yapılmadı. Eğer tedbir alınmış olsaydı bu kaza da yaşanmazdı,” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cansu Demirci Kimdir? Son Hali, Şimdiki Durumu ve Oynadığı Diziler

Cansu Demirci Kimdir? Son Hali, Şimdiki Durumu ve Oynadığı Diziler