Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da düğün dönüşü 22 kişinin yaralandığı kazadan kötü haber

Antalya'da düğün dönüşü 22 kişinin yaralandığı kazadan kötü haber

Antalya'nın Kepez ilçesinde minibüs ile Audi aracının kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada düğünden dönen yolcular yaralandı.Bir kişi hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da düğün dönüşü 22 kişinin yaralandığı kazadan kötü haber
KAYNAK: İHA

Kaza, dün gece saat 00.15 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Habipler Mahallesi’nde Muammer Aksoy Caddesi ile Adnan Kahveci Caddesi'nin kesişim noktasında meydana geldi. Ahmet E. (48) yönetimindeki 09 HJ 286 plakalı minibüs, Gökhan G. idaresindeki 07 BON 549 plakalı Audi marka araçla kavşakta çarpıştı. Düğünden döndükleri öğrenilen minibüs yolcuları, çarpışmanın etkisiyle minibüsün ters dönmesi sonucu camlardan yola savruldu.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi

Mahalle sakinlerinin kaza anına tanıklık edip 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Mahalle halkı da yola savrulan yaralılara ilk yardımda bulunmak için kaza alanına koştu. Savaş alanına dönen cadde üzerinde can pazarı yaşandı.

22 yaralı hastanelere sevk edildi

Kazanın ardından yaralanan 22 kişi, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ömer Oğuz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esenyurt'ta iki kız çocuğuna istismarda bulunan şahıs tutuklandı

Esenyurt'ta iki kız çocuğuna istismarda bulunan şahıs tutuklandı