Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Apartman Bahçesindeki Yangın Korkuttu

Antalya'da Apartman Bahçesindeki Yangın Korkuttu

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir apartmanın bahçesinde çıkan yangın, büyük panik yarattı. Plastik kasaların alev alması sonucu çıkan yangın, kabusu yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Apartman Bahçesindeki Yangın Korkuttu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir apartmanın bahçesinde çıkan yangın, büyük panik yarattı. Plastik kasaların alev alması sonucu çıkan yangın, apartmanın birinci katındaki balkona kadar sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Yangın Hızla Yayıldı

Yangın, dün saat 18.00 sularında Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman bahçesinde istiflenmiş plastik kasalar bilinmeyen bir sebeple bir anda alev aldı. Yangın hızla büyüyerek apartmanın birinci kat balkonuna sıçradı.

Apartman Sakinleri Panik Yaşadı

Yangının fark edilmesiyle apartman sakinleri panikle alevleri söndürmeye çalıştı. Yangın büyüyünce durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak tamamen söndürdü.

Hasar ve İnceleme

Yangında dumandan etkilenen veya yaralanan olmadı. Ancak apartmanın bahçesinde bulunan depo ile birinci kattaki bir dairenin balkonu zarar gördü. Yangın sırasında bazı apartman sakinleri söndürme çalışmalarını balkonlardan izledi. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Benfica Kerem'den Sonra Yeni Bir Oyuncuya Kancayı Taktı

Benfica Kerem'den Sonra Yeni Bir Oyuncuya Kancayı Taktı