Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da 3 Araçlı Kaza: Sürücü Polis Ekiplerine Zorluk Çıkardı

Antalya'da 3 Araçlı Kaza: Sürücü Polis Ekiplerine Zorluk Çıkardı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde üç araçlı trafik kazası meydana geldi. Kazada alkollü sürücü polis ekiplerine zorluk çıkararak etkisiz hale getirildi. Ters dönen araçta bulunan sürücü hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Tanık, polisin sürücüyü kelepçelediğini doğruladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da 3 Araçlı Kaza: Sürücü Polis Ekiplerine Zorluk Çıkardı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, Hurma Mahallesi 37. Cadde üzerinde saat 13.00 sularında meydana gelen üç araçlı trafik kazası, olay yerine gelen polis ekiplerine zorluk çıkaran bir sürücünün etkisiz hale getirilmesiyle sonuçlandı.

Kaza ve Sonrası

Kazanın detaylarına göre, Güney Ü. idaresindeki 07 AUA 668 plakalı araç, yol kenarında park halindeki 31 APU 313 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 07 CBY 10 plakalı araç ile kafa kafaya çarpışarak takla attı.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçta bulunan Güney Ü., vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılırken, her iki sürücü de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Sürücüden Polis Ekiplerine Tepki

Trafik ekiplerinin kazayla ilgili işlem yaptığı sırada, 07 AUA 668 plakalı araç sürücüsü Güney Ü., alkol kontrolüne itiraz ederek polis ekiplerine zorluk çıkardı. Güney Ü., polis memurlarıyla tartıştı ve ekiplerin talimatlarına uymadığı için ters kelepçeyle etkisiz hale getirilip polis merkezine götürüldü.

Karakola götürülürken Güney Ü., polis ekiplerine, “Adamlar o kadar büyük bir iş yapıyor ki bana ters kelepçe takıyorsunuz. Hadi ne yapacaksanız yapın. Şu kelepçeleri çözer misin, avukatımı aradım buraya geliyor. Sakin olun ben üniversite mezunuyum, eczacıyım. Sizin ne kadar zor bir görev yaptığınızın farkındayım. Beni arkadan bağladığınız için hareket edemiyorum,” şeklinde konuştu.

Tanıkların Görüşleri

Kaza yerine yakın bir bölgede yaşayan Turgay Delioğlu, yaşananları şöyle anlattı: “Burada yeni taşınanlar var, sesi duyduğumda yola koltuk düştüğünü zannettim. Çocuğu okula bırakmak için çıktığımda kazayı gördüm. Polis orada kaza yapan sürücü ile konuşuyordu. Polise lanlı lunlu konuşmalar yapınca, memur bey de onu tutarak kelepçeledi.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AirPods Pro 2 İşitme Cihazı Olarak Kullanılabilecek

AirPods Pro 2 İşitme Cihazı Olarak Kullanılabilecek