Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da 1 Milyon TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu

Antalya'da 1 Milyon TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu

Antalya’da, telefonda kendini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran A.N. isimli şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı operasyonuyla yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da 1 Milyon TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu
KAYNAK: İHA

Antalya’da, telefonda kendini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran A.N. isimli şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı operasyonuyla yakalandı. Şüpheli, H.Y. isimli mağdura "Kimliğin kopyalandı, adın FETÖ terör örgütüne karıştı" diyerek yaklaşık 1 milyon 160 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını elden aldı.

Kamu Kurumundaki Tanıdık Vaadiyle 646 Bin TL Aldı

Bir diğer olayda, C.B. isimli şüpheli, N.G. adlı mağdura kendisini "kamu kurumunda çalışan tanıdıkları olduğu" iddiasıyla kandırdı. C.B., "Teknolojik malzeme ihalesine girerek malzemeleri ucuza alıp pahalıya satma" vaadiyle N.G.'den 646 bin TL alarak dolandırıcılık yaptı.

Şüpheliler Tutuklandı

Yapılan çalışmalar sonucunda her iki şüpheli de gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi. Şahısların sim kartlarına ve cep telefonlarına el konuldu. "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanan A.N. ve C.B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetten Uyarı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür dolandırıcılıklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve resmi kurumlarla iletişime geçmeden kimseye para veya ziynet eşyası teslim edilmemesi gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple AirPods 4 Satışa Sunuluyor: Fiyatları Belli Oldu

Apple AirPods 4 Satışa Sunuluyor: Fiyatları Belli Oldu