Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Tabip Odası'ndan Dr. Metehan Akbulut anısına etkinlik

Antalya Tabip Odası'ndan Dr. Metehan Akbulut anısına etkinlik

Antalya Tabip Odası 14 Mart Tıp Bayramı Haftası'na yaklaşırken geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Dr. Metehan Akbulut için turnuva düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Tabip Odası'ndan Dr. Metehan Akbulut anısına etkinlik
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Katılımcılar, hem rekabetin heyecanını yaşadılar hem de Dr. Metehan Akbulut'un anısını canlı tutma fırsatı buldular. Turnuva boyunca dostluk ve paylaşımın ön planda olduğu bir atmosferde geçti. Katılımcılar arasında yoğun bir dayanışma ve birlik duygusu olduğu görüldü. Tavla turnuvası sonunda dereceye giren katılımcılar ödüllerini aldılar ve etkinlik, hoş sohbetler eşliğinde sona erdi. Dr. Metehan Akbulut'un anısına düzenlenen bu özel etkinlikte Akbulut anıldı.

Antalya Tabip Odası 'ndan yapılan açıklamada, "14 Mart Tıp Haftası kutlamaları çerçevesinde; yakında kaybettiğimiz değerimiz, Yönetim Kurulu üyemiz Dr. Metehan Akbulut adına düzenlediğimiz geleneksel tavla turnuvamızı 10 Mart 2024 tarihinde ATİK’te gerçekleştirdik" denildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İbrahim Çelik ‘in de katıldığı turnuva, yaptığı kısa açılış konuşmasının ardından kura çekimi ile başladı. Toplam 17 kişinin katıldığı turnuvada çetin geçen maçlar sonunda Dr. Kazım Doğan turnuva birincisi, Dr. Aziz Akkaya turnuva ikincisi, Dr. Turgay Güler turnuva üçüncüsü ve Dr. Ulaş Yılmaz turnuva dördüncüsü oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehirlerarası uy*şturucu sevkiyatına darbe

Şehirlerarası uy*şturucu sevkiyatına darbe