Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Serik'te Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

Antalya Serik'te Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde gece meydana gelen kaza, otomobilin motosiklete çarpmamak için yaptığı manevra sonucu refüje çarpmasıyla gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Serik'te Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Serik ilçesi Orta Mahalle Otogar Kavşağı’nda gece saatlerinde meydana gelen kazada, 07 ESS 60 plakalı otomobil, yaya geçidinde karşıya geçmek için bekleyen motosiklete çarpmamak için direksiyonunu kırdı. Sürücünün kontrolünü kaybetmesiyle araç, yol ortasındaki refüje çarparak takla attı.

Sürücü hastaneye kaldırıldı

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar sonrası olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarılan sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumu hakkında net bir bilgi verilmezken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza anı kamerada

Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hızla ilerleyen otomobilin motosiklete çarpmamak için ani bir manevra yaptığı, kontrolünü kaybederek refüje çarptığı ve takla attığı görülüyor.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Finlandiya'daki Hayvanat Bahçesi Dev Pandaları İade Ediyor

Finlandiya'daki Hayvanat Bahçesi Dev Pandaları İade Ediyor