Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Serik’te İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Yangın

Antalya Serik’te İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Yangın

Antalya'nın Serik ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı konteynerlerde çıkan yangın, can kaybı yaşanmadan kontrol altına alındı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Serik’te İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Yangın
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı konteynerlerde çıkan yangın, büyük bir faciadan dönüldü. Gökyüzünü kaplayan kara dumanlar kilometrelerce uzaktan fark edilirken, işçilerin zamanında yangını fark ederek konteynerleri tahliye etmesiyle can kaybı yaşanmadı.

Yangın Nasıl Çıktı?

Olay, Serik ilçesi Orta Mahalle Belek Caddesi üzerinde meydana geldi. İnşaat işçilerinin konakladığı konteynerde, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Şans eseri yangında ölen ya da yaralanan olmadı, ancak konteynerde maddi hasar meydana geldi.

İşçilerin Zamanında Müdahalesi

Yangın sırasında konteynerde bulunan inşaat işçileri, dumanları fark ederek hızla dışarı çıktı. İşçilerden Eser Dayan, yangını ilk fark ettiğinde hemen şalterleri indirmeleri gerektiğini söyledi. Yangının konteynerin altından başladığını belirten Dayan, "Çantalarımızı aldık ve bir daha konteynere giremedik. Üstümüzü bile giymeye vaktimiz olmadı. İtfaiyeyi aradık ve yangın kısa sürede söndürüldü," dedi.

Yangınla İlgili İnceleme Başlatıldı

Yangının elektrik kontağından çıktığı düşünülse de, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ümit Uysal’dan CHP’ye Ölü Benzetmesi

Ümit Uysal’dan CHP’ye Ölü Benzetmesi