Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Serik’te Eczaneye Gece Hırsızlığı: İlaç ve Para Çaldı

Antalya Serik’te Eczaneye Gece Hırsızlığı: İlaç ve Para Çaldı

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir eczaneye gece hırsız girdi, kasada bulunan parayı ve ilaçları çaldı. Güvenlik kamerası olayı kaydetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Serik’te Eczaneye Gece Hırsızlığı: İlaç ve Para Çaldı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Serik ilçesinde, gece saatlerinde bir eczaneye giren hırsız, kasada bulunan para ve kontrole tabi ilaçların bir kısmını çalarak kayıplara karıştı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Pencereden Girip Kasayı Hedef Aldı

Olay, Serik ilçesi Kökez Mahallesi'nde bulunan bir eczanede meydana geldi. Hırsız, eczanenin arka odasındaki pencereden girerek içeri sızdı. Satışı kontrole tabi olan ilaçların bulunduğu kasa ve kilitli çekmecedeki bir miktar parayı çalan hırsız, hızla olay yerinden kaçtı.

"Sabah Geldiğimizde Kasaların Açık Olduğunu Gördük"

Eczane sahibi Ayşe Baygut, sabah iş yerine geldiğinde kasaların açık olduğunu fark ettiğini belirterek, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyip durumu polise bildirdiğini söyledi. Baygut, "Akşam saat 18.00'de kapattığımız eczanemize, gece saat 01.30 sıralarında hırsız girmiş. Kontrole tabi ilaçlar ve kasadaki parayı çalıp gitmiş. Şikayetçi oldum, polis araştırma yapıyor" dedi.

Güvenlik Kamerası Hırsızlık Anını Kaydetti

Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde hırsızın ilaçları ve parayı çantaya doldurduğu anlar net bir şekilde görüldü. Polis ekipleri, hırsızın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf'u o listeye ekledi!

Tarım ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf'u o listeye ekledi!