Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Devlet Opera ve Balesi Yeni Sezona "Gala Konser" ile Başlıyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi Yeni Sezona "Gala Konser" ile Başlıyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 2024-2025 sezonunu 5 Ekim'de "Gala Konser" ile açacak. Ünlü bestecilerin eserleri sanatseverlerle buluşacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Devlet Opera ve Balesi Yeni Sezona "Gala Konser" ile Başlıyor
KAYNAK: Bülten

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 2024-2025 sezonunu 5 Ekim'de gerçekleştireceği "Gala Konser" ile açıyor. Ünlü bestecilerin eserlerinden oluşan seçkin bir repertuar, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Ünlü Bestecilerin Eserleri Seslendirilecek

Antalya DOB tarafından yapılan açıklamaya göre, "Gala Konser" 5 Ekim 2024 saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Wolfgang Amadeus Mozart ve Pietro Mascagni gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinden seçilen aryalarla sanatseverler büyülü bir müzik ziyafeti yaşayacak.

Lorenzo Castriota Skanderbeg Yönetiminde Unutulmaz Bir Gece

Antalya DOB Orkestrası'nı ünlü Orkestra Şefi Lorenzo Castriota Skanderbeg yönetecek. Konserin başkemancılığını ise Elvan Şekercioğlu üstlenecek. Solist sanatçılar arasında soprano Sema Çavuşoğlu, Serap Demirhan ve Nurdan Küçükekmekçi, mezzo soprano Medine Tuganova, tenor Devrim Demirel ve Göksay Yaran, bariton Serhat Konukman, bas Şafak Güç ve Engin Suna sahne alacak.

Biletler Nereden Alınabilir?

Konserin biletleri, Antalya DOB gişelerinden ve "www.biletinial.com" internet sitesinden temin edilebilecek. Bu eşsiz müzik gecesi, sanatseverler için unutulmaz anlar vaat ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tanımadığı adamı *ldüren sanıktan çarpıcı savunma

Tanımadığı adamı *ldüren sanıktan çarpıcı savunma