Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya ATABEM'de ücretsiz kış dönemi kursları başladı!

Antalya ATABEM'de ücretsiz kış dönemi kursları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ATABEM'deki ücretsiz kurslar, 2024-2025 kış döneminde 8 bin 188 öğrenciye eğitim imkanı sağlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya ATABEM'de ücretsiz kış dönemi kursları başladı!
KAYNAK: Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM), 2024-2025 kış dönemi kurslarına yoğun ilgi gördü. 13 merkezde düzenlenen ücretsiz kurslara toplamda 8 bin 188 öğrenci kayıt yaptırdı.

Ücretsiz akademik ve sanatsal eğitim desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ATABEM, öğrencilerin okul derslerine destek vermek ve sosyal-kültürel gelişimlerini artırmak amacıyla çeşitli kurslar sunuyor. 3’ten 8. sınıfa kadar öğrencilere yönelik verilen akademik, kültürel ve sanatsal kurslar, büyük bir katılım ile başladı. Toplamda 343 kursun açıldığı 13 ATABEM merkezinde, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce gibi dersler ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca piyano, satranç, gitar, bağlama, zeka oyunları, resim, drama ve modern dans gibi kültürel ve sanatsal kurslar da öğrencilerin ilgisine sunuluyor.

Alanya ATABEM'de büyük gelişim

Özellikle Alanya’da 2022 yılında kurulan ATABEM birimi, hem öğrenci sayısı hem de kurs çeşitliliği açısından büyük gelişme kaydetti. Bu yıl 3 bin 331 öğrenci kayıt yaptırarak çeşitli kurslarda eğitim almaya başladı. Üniversiteye hazırlık grubunda 491 öğrenciye, ortaokul grubunda ise 2 bin 840 öğrenciye destek veriliyor. Haftanın altı günü süren kurslar, 30 Eylül 2024 tarihinde başlayıp, 31 Mayıs 2025’te sona erecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalp sağlığı için kritik uyarılar: 'Sigara int*har etmek demek'

Kalp sağlığı için kritik uyarılar: 'Sigara int*har etmek demek'