Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Yeni Gelişme!

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Yeni Gelişme!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Yeni Gelişme!
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Böcek, geçen yıl yaşanan olumsuzluklara rağmen bu yıl festivalin en iyisini yapmak için tüm güçlerini seferber edeceklerini ifade etti.

Sinema Emekçilerine Teşekkür

Başkan Böcek, festivalin hazırlık süreçlerine destek veren sinema emekçilerine teşekkür etti. “Son 10 yılın en yüksek sayıda film başvurularıyla ilgiyi ve desteği gösteren sinema emekçilerimize teşekkür ederiz,” diyen Böcek, festivalin Antalya’nın ve ülkenin en önemli marka değerlerinden biri olduğunu belirtti. Geçen yıl festivalin gerçekleştirilmesi için büyük çaba göstermelerine rağmen bazı zorluklarla karşılaştıklarını ancak bu yıl tüm engelleri aşarak en iyi festivali sunma kararlılığında olduklarını vurguladı.

Festivalin Geliştirilmesi ve Sinema Sektörü ile İşbirliği

Festivalin daha da geliştirilmesi ve ülkenin göz bebeği haline gelmesi için tüm adımların atıldığını belirten Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak festivalin organizasyonunu sinema sektörüyle birlikte yapma kararı aldıklarını açıkladı. “Bu vesileyle tüm sinema emekçilerini ve sinemaseverleri Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kapsayıcı şemsiyesi altında buluşmaya davet ediyorum,” şeklinde konuştu.

Hikayemiz Birlikte Yarınlara Uzanacak

Başkan Böcek, festivalin birlikteliği ve dayanışmayı simgelediğini ifade ederek, “2024 Altın Portakal Film Festivali'mizde hikayemiz birlikte yarınlara uzanacak biliyorum,” dedi. Festivalin hem yerel hem de ulusal düzeyde büyük bir etki yaratacağına olan inancını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da kamyon köprü altında sıkıştı

Adana'da kamyon köprü altında sıkıştı