Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Altın Portakal'da Büyük Buluşma Başladı: Herkes Salonda!

Altın Portakal'da Büyük Buluşma Başladı: Herkes Salonda!

Antalya Altın Portakal Film Festivali, sinemaseverleri ve film ekiplerini bir araya getirdi. Festivalde, film ekipleri izleyicilerin sorularını yanıtladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Altın Portakal'da Büyük Buluşma Başladı: Herkes Salonda!
KAYNAK: Bülten

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, sinemaseverleri ve film ekiplerini beyazperdede buluşturdu. Festivalin ilk gününde, gösterim sonrası film ekipleri izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Festival heyecanı geri döndü

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, sinema tutkunlarını ve film ekiplerini tekrar bir araya getirdi. Festivalin ilk gününde Ulusal Yarışma filmleri olan "Ayşe" ve "Galata", Ulusal Belgesel Özel Gösterim kapsamındaki "Gençlik Tiyatrosu" ile "Oya" ve Uluslararası Yarışma Dışı bölümünden "Dirty Boy" izleyicilerle buluştu. Gösterimlerin ardından film ekipleri, izleyicilerin sorularını yanıtlayarak interaktif bir atmosfer yarattı.

Ayşe: Gerçek bir hikayenin duygusal yansıması

Ulusal Yarışma filmleri arasında yer alan "Ayşe", down sendromlu kardeşiyle birlikte yaşayan ve hayatının dönüm noktasında evlilik teklifiyle karşılaşan Ayşe'nin içsel yolculuğunu ele alıyor. AKM Aspendos Salonu'nda gösterimi yapılan film, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Film sonrası, yönetmen Necmi Sancak, senarist Ahmet Sancak ve oyuncular Menderes Samancılar, Binnur Kaya, Ali Seçkiner Alıcı ile Rıdvan Sancak izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Usta isimlerin projeye katkısı

Türk sinemasının önemli isimlerinden Menderes Samancılar, film hakkında düşüncelerini paylaştı. Samancılar, senaryoyu ilk okuduğunda filmin güçlü bir mesaj taşıdığını fark ettiğini belirtti ve "Bu tür projelerde yer almak bizim sorumluluğumuz" dedi. Oyuncu Ali Seçkiner Alıcı ise projeye katılım sürecini şu sözlerle ifade etti: "Binnur Kaya ve Menderes Samancılar gibi usta isimleri görünce tereddütsüz kabul ettim. Bu iki önemli isim projeye derinlik katıyor."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın Portakal Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması'nda Antalya'dan film yok

Altın Portakal Sinema Okulları Öğrenci Filmleri Yarışması'nda Antalya'dan film yok