Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Alman Çift İnat Etti! Bisikletle Türkiye’ye Ulaştı!

Alman Çift İnat Etti! Bisikletle Türkiye’ye Ulaştı!

Almanya'dan bisikletle Türkiye'ye gelen Frank ve Michela Lenzen çifti, 9 ülke gezerek 6 bin kilometre pedal çevirdi. Belek’teki arkadaşları Mehmet Küçükkavradım'ı şaşırttılar. Türkiye'de sıcak karşılanan çift, diğer ülkelerden daha iyi muamele gördüklerini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Alman Çift İnat Etti! Bisikletle Türkiye’ye Ulaştı!
KAYNAK: İHA

Almanya’da yaşayan Frank ve Michela Lenzen çifti, girdikleri iddia üzerine Almanya’dan bisikletle Türkiye’ye geldiler. 5 ay süren zorlu yolculukta 9 ülke gezerek 6 bin kilometre pedal çeviren çift, Antalya Belek’te arkadaşlarına büyük bir sürpriz yaptı.

İddia Üzerine Bisikletle Türkiye'ye Geldiler

Her yıl Antalya’ya tatile gelen Lenzen çifti, 20 yıl önce tanıştıkları Belek’teki esnaf Mehmet Küçükkavradım ile geçen yıl girdikleri iddiayı yerine getirmek için Almanya’dan bisikletle yola çıktı. Küçükkavradım’ın "Bisikletle Almanya’dan Türkiye’ye gelemezsiniz" sözünü ciddiye alan çift, bu yılki tatillerinde 5 ay süren bir bisiklet yolculuğuna çıktı ve sonunda Belek’e ulaştı.

Büyük Şaşkınlık Yaşattılar

Lenzen çiftini karşısında bisikletleriyle gören Mehmet Küçükkavradım, "Geçen sene müşterilerimle şakalaşırken, seneye bisikletle geleceğiz dediler. Ben de 'Gelemezsiniz' dedim ve iddiaya girdik. Bu yıl bisikletle dükkana geldiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadım. 6 bin kilometre yol katederek geldiler, inanılmaz!" şeklinde konuştu.

Türkiye’de Sıcak Karşılama

Michela Lenzen, Türkiye’ye bisikletle yaptıkları yolculuk boyunca çok sıcak karşılandıklarını belirtti: "Yolda bizi görenler yemek ve içmek için davet etti. Yolculuk zorluydu ama başarıyla tamamlamak güzel bir his. Mehmet’e sürpriz yapmak için bisikletle geldik ve bunu başardık" dedi.

Türkiye, Diğer Ülkelere Göre Çok Daha İyi Karşıladı

Frank Lenzen ise yolculukları hakkında, "Almanya’dan Avusturya, İtalya, Hırvatistan, Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Yunanistan üzerinden Türkiye’ye geldik. Türkiye’de 6 hafta boyunca birçok yeri ziyaret ettik. Diğer ülkelere göre burada çok daha iyi karşılandık. Türkiye’de pek çok arkadaşımız var, burada olmaktan mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2014 model Bmw

İcradan satılık 2014 model Bmw