Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da Parasailing Teknesi Üzerinden Geçti! Hayatını Kaybetti

Alanya'da Parasailing Teknesi Üzerinden Geçti! Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 36 yaşındaki Cennet Aslan'ın, 'Big Mable' adlı su sporları aktivitesi sırasında yaşadığı trajik olayda hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Parasailing Teknesi Üzerinden Geçti! Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 36 yaşındaki Cennet Aslan'ın, 'Big Mable' adlı su sporları aktivitesi sırasında yaşadığı trajik olayda hayatını kaybetti. Olay, 8 Eylül saat 13.00 sıralarında Okurcallar Mahallesi açıklarında meydana geldi.

Olayın Detayları

Cennet Aslan, şişme botun bir sürat teknesiyle çekildiği 'Big Mable' aktivitesine katılmak üzere denize açıldı. Tekneden uzaklaştıkları sırada teknenin manevra yapması nedeniyle Aslan, savrularak denize düştü. Ancak, bu esnada farklı bir su sporuna ait parasailing teknesi, Aslan'ı fark etmeyerek üzerinden geçti.

Kurtarma Çalışmaları ve Sonuç

Olayı görenler durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, bot yardımıyla denizden kıyıya çıkarılan Cennet Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aslan’ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu'na götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma, hem parasailing teknesinin hem de 'Big Mable' aktivitesini gerçekleştiren teknenin sorumluluklarını ve kaza anındaki koşulları detaylı bir şekilde inceleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suç oranları yüksek olan illeri paylaşmıştı! İHA’ya Antalya Valiliği’nden yalanlama

Suç oranları yüksek olan illeri paylaşmıştı! İHA’ya Antalya Valiliği’nden yalanlama