Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Aksu’da Trafik Güvenliği İçin Çalışmalar Başladı!

Aksu’da Trafik Güvenliği İçin Çalışmalar Başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesinde kaza riskini azaltmak için Kardeş Kentler Caddesi'nde altyapı çalışmalarına başladı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aksu’da Trafik Güvenliği İçin Çalışmalar Başladı!
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesi Kardeş Kentler Caddesi'nde kazalara yol açan kurbun düzeltilmesi ve altyapının yenilenmesi için çalışmalar başlattı. Çalışma kapsamında, yol güvenliği artırılırken yeni altyapı imalatları da gerçekleştirilecek.

Trafik Güvenliği İçin Acil Müdahale

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün Aksu ilçesi Kardeş Kentler Caddesi üzerindeki tehlikeli kurbun düzeltilmesi yönündeki talepleri doğrultusunda harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, bölgede hızla çalışmalara başladı. 8 Ekim itibarıyla, Başbuğ Alparslan Türkeş Caddesi ile 31132 Sokak arasındaki bölüm iki şeritli olarak trafiğe kapatıldı.

"Kaza Riskini Azaltmayı Hedefliyoruz"

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı AYKOME Şube Müdürü Mehmet Eren Gül, "Kardeş Kentler Caddesi, Antalya'nın en işlek caddelerinden biri ve mevcut kurp nedeniyle birçok kazaya neden oluyordu. Emniyet Müdürlüğü’nün talepleri üzerine, Haziran ayında UKOME Genel Kurulunda bu konu görüşülerek caddenin kapatılması kararı alındı. Ancak turizm sezonu nedeniyle çalışmalar bu tarihe kadar ertelendi. Yolun düzeltilmesi ve parsel sınırlarının yeniden düzenlenmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı," dedi.

940 Metrelik Alanda Kurp ve Altyapı Çalışması

Mehmet Eren Gül, çalışmanın 940 metre uzunluğundaki bir alanı kapsadığını ve bu süreçte hem mevcut altyapının korunacağını hem de eksik altyapıların inşa edileceğini belirtti. "Parsel sınırındaki yolun altyapı deplase işlemleri sürerken, yeni altyapı imalatları da gerçekleştiriliyor. Çalışmayı planlanan tarihten önce tamamlayarak yolu yeniden trafiğe açmayı hedefliyoruz," ifadelerini kullandı.

Trafik Güvenliği ve Altyapı Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bölgede trafik güvenliğini artırmak ve altyapı hizmetlerini iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BİSAM: Açlık sınırı 20 bin yoksulluk sınırı 70 bin lirayı aştı!

BİSAM: Açlık sınırı 20 bin yoksulluk sınırı 70 bin lirayı aştı!