Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde Sessiz Eylem! Akdeniz Siyaha Büründü

Akdeniz Üniversitesi’nde Sessiz Eylem! Akdeniz Siyaha Büründü

İstanbul'da katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil için Akdeniz Üniversitesi öğrencileri siyah kıyafetlerle sessiz bir protesto düzenledi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Üniversitesi’nde Sessiz Eylem! Akdeniz Siyaha Büründü
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul’da katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil için Akdeniz Üniversitesi öğrencileri siyah kıyafetler giyerek derslere girdi. Öğrenciler, artan şiddet olaylarına tepki göstermek ve farkındalık yaratmak amacıyla sessiz bir eylem gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi’nde Sessiz Protesto

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 19 yaşındaki Semih Çelik isimli şahıs tarafından vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i anmak için Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, sosyal medyada örgütlenerek siyah kıyafetlerle derslere katıldı. Öğrenciler, toplumsal şiddet olaylarına tepki göstermek ve farkındalık yaratmak amacıyla bu eylemi gerçekleştirdi. Kampüs adeta siyaha bürünürken, sessiz protesto geniş bir katılım gördü.

Şiddet Olaylarına Karşı Uyarı

Üniversite öğrencileri, bu sessiz eylem ile Türkiye’de artan şiddet olaylarına dikkat çekti ve yetkililerden bu sorunun çözülmesini talep etti. “Sorunu çözün” mesajı veren öğrenciler, olayların bir daha yaşanmaması için gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı. Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen bu eylem, ülke genelinde şiddet olaylarına karşı sesiz bir duruş olarak kayıtlara geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK yurtlarına domuz eti skandalı: Firmanın açıklamaları tepki çekti

KYK yurtlarına domuz eti skandalı: Firmanın açıklamaları tepki çekti