Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya AESOB ve PTT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

AESOB ve PTT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Antalya PTT arasında imzalanan protokol ile AESOB hizmet binasında PTT gişe hizmetleri masası açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
AESOB ve PTT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
KAYNAK: İHA

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Antalya PTT Baş Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, AESOB hizmet binasında PTT gişe hizmetleri masası açıldı.

AESOB ve PTT’den Esnafa Yeni Hizmet

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Antalya PTT Baş Müdürlüğü arasında esnafa yönelik hizmetlerin iyileştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla önemli bir adım atıldı. İmzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, AESOB binasında PTT gişe hizmetleri masası kuruldu. Bu hizmet sayesinde esnaf ve sanatkârlar başta olmak üzere tüm vatandaşlar, PTT’nin sunduğu tüm hizmetlerden haftanın 5 günü AESOB’da yararlanabilecek.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere: “Esnaflarımıza Yeni Bir Hizmet Sunuyoruz”

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, iş birliği protokolü ile ilgili yaptığı açıklamada, esnaflara sundukları hizmetleri sürekli geliştirmeye devam ettiklerini belirterek, PTT ile yapılan bu projenin önemli bir adım olduğunu vurguladı. Daha önce SGK, İŞKUR ve Defterdarlık gibi kurumlarla benzer iş birlikleri yaptıklarını ifade eden Dere, “Bu proje ile esnaf ve sanatkarlarımızın işlerini kolaylaştırıyoruz. PTT gişe hizmetleri masası, esnafımıza büyük kolaylık sağlayacak” dedi. Ayrıca bu hizmetin geniş kitlelere duyurulacağını ve oda başkanlarının da üyelerini bilgilendireceğini belirtti.

PTT Antalya Baş Müdürü Sefa İnce: “Esnafa ve Vatandaşa Daha Yakınız”

PTT Antalya Baş Müdürü Sefa İnce, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ile yaptıkları görüşmeler sonucunda bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. İnce, PTT’nin tüm şubelerinde verilen hizmetlerin AESOB binasında da aynı şekilde sunulacağını ve esnaf başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet vereceklerini belirtti. İnce, iş birliğinin her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP İl Gençlik Kolları'nda Neler Oluyor? Son Durum Ne?

CHP İl Gençlik Kolları'nda Neler Oluyor? Son Durum Ne?