Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya 61. Antalya Altın Portakal Film Festivali programı açıklandı!

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali programı açıklandı!

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin programı açıklandı. 80'den fazla film, uygun fiyatlarla izleyicilerle buluşacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
61. Antalya Altın Portakal Film Festivali programı açıklandı!
KAYNAK: İHA

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin merakla beklenen programı festivalin resmi web sitesinde yer aldı. Festival biletleri ise kısa süre içinde Biletix ve festival gişelerinden temin edilebilecek.

80'den fazla film sinemaseverlerle buluşacak

Bu yıl 11 farklı bölümde 80'den fazla filmi izleyiciyle buluşturacak olan 61. Antalya Altın Portakal Film Festivali, sinemaseverlere geniş bir yelpazede film seçenekleri sunuyor. Festivalin tüm gösterim takvimi ve detaylarına, www.antalyaff.com adresinden ulaşılabiliyor.

Ücretsiz gösterimler ve uygun bilet fiyatları

Festival kapsamında Ulusal Özel Gösterim, Ulusal Kısa Film Yarışması, Ulusal Kısa Metraj Özel Gösterim, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Belgesel Özel Gösterim başlıkları altında sunulacak filmler ücretsiz olarak izlenebilecek. Diğer bölümlerdeki gösterimler için bilet fiyatları ise oldukça uygun tutuldu; öğrenciler için 5 TL, tam bilet ise 10 TL olarak belirlendi.

Gösterim yerleri ve bilet satışı

Festival filmleri, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos ve Perge salonları, Paribu Cineverse Migros AVM Konyaaltı salonları, Cinetime Özdilek Park Antalya Kepez ve AKM Amfitiyatroda gösterilecek. Festival biletleri çok yakında biletix.com adresinden satışa sunulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alkollü içeceklere yeni zam geliyor! İşte zam oranları

Alkollü içeceklere yeni zam geliyor! İşte zam oranları