Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya 61. Altın Portakal Film Festivali Başlıyor! Geleneksel Kortej Yarın!

61. Altın Portakal Film Festivali Başlıyor! Geleneksel Kortej Yarın!

Antalya Altın Portakal Film Festivali, kortej yürüyüşüyle başlıyor. Festivalde 80'den fazla film gösterilecek ve sinemaseverlere özel yapımlar sunulacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
61. Altın Portakal Film Festivali Başlıyor! Geleneksel Kortej Yarın!
KAYNAK: İHA

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, kortej yürüyüşüyle başlayacak ve sinema tutkunlarını birbirinden özel yapımlarla buluşturacak.

Kortej Yürüyüşü 5 Ekim’de Başlıyor

Altın Portakal Film Festivali'nin geleneksel kortej yürüyüşü, 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da Cam Piramit Kongre Merkezi önünden başlayacak. Kortej, 100. Yıl, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar Caddesi boyunca devam edip Karaalioğlu Parkı’nda sona erecek.

Açılış ve Ödül Töreni

Festivalin Açılış Töreni, 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.30'da; Ödül Töreni ise 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30'da Cam Piramit Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

80’den Fazla Film Sinemaseverlerle Buluşuyor

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl 11 farklı bölümde 80’den fazla filmi sinemaseverlerle buluşturacak. Festival programına www.antalyaff.com adresinden ulaşılabilir. Ulusal Özel Gösterim, Ulusal Kısa Film Yarışması, Ulusal Kısa Metraj Özel Gösterim, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Belgesel Özel Gösterim başlıkları altında sunulacak filmler ücretsiz olarak izlenebilecek. Diğer bölümlerdeki gösterimler için bilet fiyatları ise öğrenci için 5 TL, tam bilet için 10 TL olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da TEKNOFEST Havacılık ve Teknoloji Festivali Heyecanı Sürüyor

Adana'da TEKNOFEST Havacılık ve Teknoloji Festivali Heyecanı Sürüyor