Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya 19. Uluslararası Alanya Caz Festivali, unutulmaz konserlerle sona erdi

19. Uluslararası Alanya Caz Festivali, unutulmaz konserlerle sona erdi

Alanya'da düzenlenen 19. Uluslararası Caz Festivali, Barış Doğukan Yazıcı Quartet ve Monica Molina'nın etkileyici performanslarıyla unutulmaz bir gece sundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
19. Uluslararası Alanya Caz Festivali, unutulmaz konserlerle sona erdi
KAYNAK: AA

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen 19. Uluslararası Alanya Caz Festivali, Barış Doğukan Yazıcı Quartet ve Monica Molina’nın etkileyici performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Festivalin finalinde caz dolu gece

Alanya Belediyesi tarafından Kızılkule Meydanı’nda gerçekleştirilen festivalin son gününde, Türkiye’nin önde gelen caz sanatçılarından Barış Doğukan Yazıcı Quartet sahne aldı. "Resonance" programıyla sahneye çıkan Yazıcı’ya, piyanoda Serkan Özyılmaz, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ferit İdman eşlik etti. Dörtlü, dinleyicilere eşsiz bir caz ziyafeti sundu.

Monica Molina büyüledi

Barış Doğukan Yazıcı’nın ardından sahne alan dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Monica Molina, festivalin kapanışında sahne aldı. Molina’nın performansına, piyanoda Jorge Vera, gitarda Joaquin Morene, trompette Jaume Blazquez ve perküsyonda Benjamin Santiago eşlik etti. İzleyiciler, Molina’nın etkileyici sesi ve ekibinin profesyonel müzik performansıyla adeta büyülendi.

Alanya’da caz rüzgarı esti

19. Uluslararası Alanya Caz Festivali, dört gün boyunca caz severlere unutulmaz anlar yaşattı. Festivalin bu yılki kapanışı, hem yerli hem de yabancı sanatçıların performanslarıyla adeta bir müzik şölenine dönüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Defne'de otomobil prefabrik iş yerlerinin içinden geçti

Hatay Defne'de otomobil prefabrik iş yerlerinin içinden geçti