Antalya Valiliği ve Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, 19 Şubat Çarşamba gününden itibaren Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur genelinde sıcaklıkların 8 ila 12 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli Rüzgar ve Kar Yağışı Bekleniyor

Soğuk havayla birlikte kuzey yönlerden kuvvetli rüzgarların etkili olacağı belirtilirken, bu durumun 1 hafta boyunca devam edeceği bildirildi. Ayrıca, bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde kar yağışlarının görülmesi bekleniyor.

Buzlanma ve Zirai Don Uyarısı

Yetkililer, kuvvetli rüzgar, kar yağışı, buzlanma ve zirai don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtti.

Muratpaşa'da 'Sevgilime Kim Yazdı?' Kurşunu! 17 Yaşındaki Çocuk Öld* Muratpaşa'da 'Sevgilime Kim Yazdı?' Kurşunu! 17 Yaşındaki Çocuk Öld*

Başlama Zamanı: 19 Şubat 2025 – 18:00 
Bitiş Zamanı: 23 Şubat 2025 – 12:00 

Kaynak: HABER MERKEZİ