Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde bir orman ürünleri fabrikasında büyük bir yangın çıktı. Akşam saat 19.40 sıralarında başlayan yangının nedeni henüz belirlenemedi.

Alevler Metrelerce Yükseğe Çıktı

Fabrikayı saran alevler ve yoğun siyah dumanlar metrelerce yükseldi. Yangının hızla büyümesi üzerine olay yerine 26 itfaiye aracı, 4 arazöz ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait 4 TOMA sevk edildi.

Ekipler Seferber Oldu

Yangına müdahale eden ekipler, alevleri çatıdan ve fabrikanın bahçesinden kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor. Bölgede yangının söndürülmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

3 Yıldır Kayıp Olan Yaşlı Kadını Oğlu Evinde Kemiklerini Buldu 3 Yıldır Kayıp Olan Yaşlı Kadını Oğlu Evinde Kemiklerini Buldu

Yangın Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi ve olası zarar tespit çalışmaları için detaylı incelemelerin sürdüğünü açıkladı. Yangına müdahale devam ederken, fabrikada büyük çapta hasar meydana geldiği bildirildi.Bitişikteki bir fabrikaya daha sıçrayan yangının söndürülmesi için ekipler yoğun şekilde çalışma başlattı.

Kaynak: İHA